Резюме від 5 липня 2022 PRO

Олександр

Топ-менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст зі збуту/ Керівник філії

з 08.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Пак-Трейд, Луцк (Пакувальні матеріали та складська та спец - техніка)

Спеціаліст зі збуту - Розвиток філіалу в м Луцьк. Забезпечення реалізації товару,напрацювання клієнтської бази(відрядження по всій території України) контроль над поставками товару в сегменті ринку - пакувальні матеріали, складська і навантажувальна техніка та пакувальні машини. Контроль над дебіторською заборгованістю. Ведення переговорів з потенційними клієнтами,а саме з керівниками підприємств,власниками,головними інженерами. Проведення інструктажів і пусконаладки по роботі з пакувальними машинами,здійснення проведення навчання персоналу покупця,моніторинг фірм-конкурентів,які займаються збутом пакувальних матеріалі і пакувального обладнання. Реалізація і здача в оренду навантажувальної техніки. Відвідування міжнародних виставок ( Пак Експо, Агро Експо). Контроль і здійснення рекламного забезпечення і просування філіалу на БілБордах м Луцька, об’явах і інтернет-ресурсах. Контроль роботи складу, та відділу доставки. Забезпечення повного асортименту товару на складі, замовлення товару на склад, проведення ревізій, ротація асортименту. Забезпечення якісної логістики продавець-покупець. Підбір персоналу для охорони і складу,проведення інструктажів, перевірка персоналу. Ведення фінансового обліку, контроль обігу документації на філіалі. Виконання обов’язків керівника філії. Співпраця з іншими відділами компанії. Проведення зборів,організація роботи персоналу.

Спеціаліст зі збуту

з 05.2014 по 08.2015 (1 рік 3 місяці)
ФОП Федорчук С.С, Луцк (Промислові товари та будівельні матеріали)

Менеджер з продажу- Забезпечення розвитку продажів будматеріалів, та госп-товарів на території Волинської області і м Луцька. Збільшення клієнтської бази, та збільшення обсягів реалізації товару, за допомогою введення нових позицій до діючого асортименту клієнта, та пошуку нових потенційних клієнтів, а в подальшому переведення їх в статус діючих. Контроль дебіторської заборгованості,контроль доставки товару зі складу до покупця. Прийом товару на склад,і заведення його до бази даних. Моніторинг ринку в сегменті будматеріалів. Пошук нових партнерів, поставщиків товару,забезпечення присутності повного асортименту різних груп товару на складі.

Агент торгівельний

з 01.2010 по 09.2012 (2 роки 8 місяців)
ПАТ Миронівські Хлібопродукти, Луцьк (торгівля продуктами харчування)

Менеджер з продажу/агент торгівельний –робота з мережами супермаркетів та ресторанів по м. Луцьку і Волинській обл. Досягнення присутності у всіх категоріях ТТ максимального асортименту в пріоритетних місцях,експозиції продукції (ТМ Наша Ряба, ФуаГра, Ангус, Легко, Дружба Народів, Європродукт, Бащинський). Проведення переговорів з торговими мережами і ключовими клієнтами про введення нових позиції, та розширення асортименту,долі полиці,забезпечення додаткового місця продажу в ТТ, ротації діючих позицій продуктів для унеможливлення виникнення застою і повернення тої чи іншої позиції, проведення акцій та дегустацій продукту, просування нових брендів на ввіреній території. Ведення звітності по присутності і продажам продукції в мережах,робота з документацією. Моніторинг і аналіз ринку збуту конкурентів. Проведення навчання торгової команди дистрибутора,проведення аналізу роботи торгових представників дистрибутора на їхньому маршруті,написання сторчеку. Робота з фірмовою мережею магазинів «Наша Ряба» (в підпорядкуванні штат продавців на фірмовій мережі) Навчання продавців ФТТ роботі з продуктом ТМ Наша Ряба,та ТМ Легко,допомога дистрибутору у навчанні нового персоналу і відкритті нових ФТТ. Оптова,і роздрібна торгівля продуктами харчування, пошук нових клієнтів.
Виконання планів продаж, ріст об’єму продажу,контроль дебіторської заборгованості. Мерчандайзинг в ТТ.

Освіта

СНУ ім Лесі Українки

Географічний факультет. Геодезія та землеустрій, Луцк
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 8 місяців)

Навчання в СНУ Лесі Українки(Геодезія. Землевпорядкування) Заочна форма навчання.

ЛВПУ Будівництва та Архітектури

Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, Луцк
Середня спеціальна, з 2004 по 2009 (4 роки 6 місяців)

Отримання дипломів Кваліфікованого робітника і Молодшого спеціаліста по напрямку Образотворчого мистецтва. Приймання участі у виставках, проходження практики по мистецькому напрямку в Історико-культурному заповіднику "Старе Місто"

Знання і навички

MS Excel MS Office MS Word Користувач Internet Internet Explorer Email

Додаткова інформація

Цілеспрямований, напоегливий, комунікабельний, пунктуальний, врівноважений. Спеціаліст в сфері торгівлі. Маю досвід керування підлеглими. Швидко навчаюся, підлаштовуюся під умови компанії. Проявляю власну ініціативу, умію працювати над помилками, чути поради колег, зауваження керівництва. Умію правильно розприділяти робочий час, зважувати всі "за" і "проти". Є лояльним і рішучим.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: