Резюме від 7 вересня 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3394964

Секретар, помічник керівника, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами, оператор інфо-лінії

з 11.2017 по 01.2022 (4 роки 2 місяці)
Ecolines, Київ (Міжнародні пасажирські перевезення)

Lifestyle manager

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
Smart Line, Київ (консьерж сервіс)

Освіта

Донецький Національний Університет

Історичний, Міжнародні відносини, Донецьк
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Google Gmail Facebook Twitter

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

ОСНОВНІ НАВИЧКИ: Навички перекладу з англійської на українську / російську і навпаки. Соціальні навички (добре розвинені навички роботи в команді, комунікативні навички). Здатність приймати рішення швидко і вирішувати проблеми. Хороші організаторські здібності. Посидюща, відповідальна, швидко навчаюсь, пунктуальна, акуратна. Віддаю перевагу активній діяльності на роботі, яка буде вимагати виконання не однорідних обов'язків, а складатиметься з полігамною діяльнicтю

Стажування та практика :
Березень - Квітень 2011 – Волонтер 2011 IIHF WORLD U18 CHAMPIONSHIP Div. II Group B Donetsk, UKRAINE ( Переклад з російської на англійську. Ведення текстових трансляцій ігор чемпіонату)

Червень - Серпень 2011 - Помічник менеджера з туризму в туристичному агенстві “ Элит Круиз”( Пошук готелей та інформації, відгуків про них. Бронювання готелей. Робота з запитами клиєнтів. Підготовка рекламных матеріалів)

30 Травня-30 Серпня 2012 - Work & Travel USA (3х місячна робота в США)

Січень-Лютий 2013 - Практика в Центрі политологіних досліджень ДонНУ ( Проведення соц. опросів, ведення блогу, відвідування конференцій)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: