Резюме від 3 червня 2022

Юлія

Оператор ПК, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кириленко Юлія Юріївна
Дата народження: 22.01.1990р.
Адреса: м. Черкаси
Контактна інформація:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Мета: вчитель української мови та літератури і зарубіжної літератури, журналіст, коректор, редактор, оператор ПК, секретар, менеджер, адміністратор, індивідуальний репетитор чи вихователь.
Професійна діяльність:
журналіст: написання статей різної тематики, проведення соціальних опитувань, редагування матеріалів дописувачів, фотографування та обробка фото, верстання газети (Page Maker).
оператор ПК: ведення бази даних, швидкий набір тексту, приймання вхідних телефонних дзвінків, консультування клієнтів компанії по телефону.
офіс-менеджер: прийняття вхідної кореспонденції, підготовка комерційних пропозицій для участі в тендерах по перевезенню залізничним транспортом зернових культур, переговори з клієнтами по питаннях компанії, пошук нових клієнтів, підготовка прорахунків в ТМ карті комплексної ставки для участі в тендерах, заповнення даних в АС Клієнті для навантаження вагонів, підготовка і оформлення пакетів документів для відправки замовника.
Досвід роботи:
-2012 – 2014р.р. - завідуюча відділом економіки та агропрому, редакція громадсько-політичної газети «Понад Тікичем».
-2015р. – оператор ПК, редакція газети «ОТ и ДО».
-2016р. – офіс-менеджер по логістиці ТОВ "Спецгарант".
2016р. - приватний викладач "Заняття із посмішкою";
надання індивідуальних психологічних сесій і консультацій по нутриціології.
Освіта: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, факультет української філології та соціальних комунікацій, спеціальність – вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури, 2007р. – 2012р.
Курси по психології: "Психологія стресу", "П'ять кроків до ментального здоров'я під час пандемії"...
Курси по дієтології і нутриціології: "5 кроків до здорового харчування", "База нутриціолога".
Професійні навички: досвідчений користувач ПК (Microsoft-Office/Word, Excel, Powerpoint, Internet Explorer, Page Maker); графічні програми (AdobePhotoshop/Kodak Express).
Досконале володіння мови (усно і письмо): українська та російська.
Базове знання мови: англійська, польська, старослов’янська.
Особисті якості: неодружена; відсутність шкідливих звичок; цілеспрямовано досягаю результату; швидко знаходжу спільну мову з незнайомими людьми; відповідально ставлюся до поставлених завдань; активно та з ентузіазмом організовую робочий день.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: