Резюме від 21 червня 2016

Юра

Електрик, інженер, електромонтер, 4 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Яворів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Елекрит

з 01.2011 по 05.2016 (5 років 4 місяці)
ПП"Елма-Сервіс, Новояворовск (Електромонтажні роботи 0,4-10 кВ)

Ремонт і обслуговування ТП 0,4-10 кВ, всі види монтажних робіт по прокладанню кабелів силових і слабострумних (інтернет , телефон), ремонт ел. двигунів, розробка електричних і теплотехнічних схем, читання схем електричних і теплотехнічних,
монтаж електричних схем і кіл управляння.

Освіта

НУЛП

Електричні системи і мережі, Львов
Вища, з 2009 по 2014 (5 років 3 місяці)

Розробка і розрахунок ел. мереж і ТП та всьо що повязано енергетикою.

Додаткова інформація

Вміння працювати на КП, з VISIO, WORD, EXCEL, AVTOCAD, 1C. Допуск до і вище 1000 вольт IV група, 5 розряд. Посвідчення оператора котельні 2 розряду, посвідчення "Особи відповідальноі за безпечно експлуатацію парових і водгрійних котлів" і також по газу посвітчення, знання правил і норм ПТБЕПК, ОП, ТБ, ПУЄ, ПТЕЕУ, та інші.., уміння працювати з нормативними документами. Працюю електромонтером по сумісництвом оператор котельні, під час відпустків і лікарняних заміщав Інженера теплотехніка і Головного енергетика тому маю посвідчення особи відповідальною і знання всіх правил по них. Досвід роботи муфти кінцеві і зєднувальні на 0.4 і 10 кВ, монтажні і налагодженні роботи на ТП., монтаж ел. кабелів всіх, розробка ел. схем силових і ниско струмних, стажувався на ЛАЗ маю досвід роботи з елеткричними станками і верстатами всіх типів. Працюю постійно елктричними двигунами і контактора та частотніками, контролерами. Якщо будуть якісь пропозицію пишіть на електрону пошту [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: