Резюме від 20 лютого 2017

Інна

Офіс-менеджер, секретар, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Костопіль
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Підсобний робітник

з 08.2016 по 01.2017 (5 місяців)
Управління праці та соціального захисту населення Костопільської районної державної адміністрації, Костополь (державна служба, обслуговування населення)

Обслуговування населення у сфері надання житлово-комунальної субсидії, виконання різноманітних доручень керівництва, впорядкування документації.

Секретар судових засідань, секретар суду

з 04.2014 по 12.2015 (1 рік 8 місяців)
Рівненський міський суд, Рівненської області, Ровно (Юриспруденція)

Здійснювала судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлювала заявки до органів внутрішніх справ, готувала копії відповідних судових рішень; здійснювала оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду, перевіряла наявність і з'ясовувала причини відсутності осіб, яких викликано до суду, вела журнал судового засідання, протокол судового засідання; забезпечувала фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами; здійснювала оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи; оформлювала матеріали судових справ і здійснювала передачу справ до канцелярії суду, виконувала інші доручення судді, керівника апарату суду, що стосуються організації розгляду судових справ.

Освіта

Міжнародний економіко-гуманітарний універститет ім. академіка С.Дем"янчука

Юридичний факультет,спеціальність-правознавство, Ровно
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Отримала диплом спеціаліста з відзнакою про повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юрист.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК Користувач Internet MS Office Windows Професійні навички секретарської роботи

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, прагну до навчання і самовдосконалення. Також маю активну життєву позицію і організаторські здібності.
Мета: отримання посади в перспективній компанії для реалізації та вдосконалення власних вмінь, навичок, набуття досвіду задля забезпечення достойного рівня життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: