Резюме від 1 березня 2024 PRO

Андрій

Керівник, заступник керівника, начальник кошторисно-договірного відділу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник, Заступник керівника, Головний спеціаліст

з 01.2001 по 06.2021 (20 років 5 місяців)
Підрядник, Виробництво, Служба замовника, Проектно-кошторисна та Договірна робота, Органи державної влади, Київ (Сили оборони)

Маю посвідчення водія категорій А, В, С, С1 від 10.09.1999 р. безперервний досвід водіння у тому числі в Європейських країнах.
Маю досвід участі в тендерних торгах, проведення технічного і авторського нагляду за об'єктами будівництва різної міри складності і призначення, у тому числі інженерних мереж і комунікацій.
Підготовка проєктно-кошторсної і виконавчої документації на об'єкти будівництва. Досвід по складанню кошторисної документації, і безпосереднього проходження експертиз документації для отримання дозволів на виконання будівельних робіт.
Належним чином працюю з комп'ютером, маю практичні навички в роботі з програмними комплексами по складанню проектно-кошторисної, договорів і іншої документації засобами AutoCAD, АВК- 5, Office та інші.
Досвід більше 5 років організації роботи і управління підприємством.
Умію належним чином працювати з комп'ютером, маю знання і досвід по роботі з програмними комплексами по складанню проектно-сметной, договірної і іншій технічній і юридичній документації (AutoCAD, АВК, Експерт-кошторис, Office і ін. .)
Маю знання екологічного законодавства, в т.ч. по діяльності підприємств на предмет дотримання екологічного законодавства.
Досвід організації проведення будівельних робіт, експлуатації будівель і споруд, проведення розрахунків, проведення закупівель і організації постачань товарів в т.ч. паливно-енергетичних ресурсів.
Навчався в Київському міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації з питань охорони праці, гігієни праці, надання першої медичної допомоги, електробезпеки, пожежної безпеки і Правил виконання робіт на висоті №7 від 19.01.17.
Маю допуск до роботи на електроустановках напругою до 1000 В (посвідчення ✓8-07-17 видано Київським міжгалузевим інститутом підвищення кваліфікації)
Посвідчення №28-инд/18.10.02 по кваліфікації ІТП, відповідальний за газове господарство підприємства.
Досвід роботи в експлуатації будівель і споруд, проведення розрахунків, закупівель і організації постачань паливно-енергетичних ресурсів під певні об'єкти.
Маю Сертифікат із складання кошторисної документації. Маю посвідчення Міністерства регіонального розвитку про підвищення кваліфікації "Інженер по технагляду".
Маю Сертифікат виданий Інститутом економічних досліджень, про навчання за програмою підготовки і ведення тендерної документації.

Керівник підрозділу, провідний фахівець, керівник підприємства

з 12.2000 по нині (23 роки 5 місяців)
Підрядні організації, Служба замовника, Державні установи та організації, Київ (Державні організації)

з 01.2022 по теперішній час начальник відділу (провідний економіст) з договірної роботи Дирекції по будівництву метрополітену КП "Київський метрополітен" КМДА (Служба замовника)
з 03.2020 по 01.2022 - провідний інженер відділу головного механіка КНУ им.Тараса Шевченка (експлуатація будівель і споруд, інженерних мереж, будівництво і ремонт автомобільних доріг різних категорій), інженер по проєктно-кошторисній роботі ТОВ "В.І.С.МЕР" м. Київ (складання кошторисів, Договорів і Актів виконаних робіт: Дитяча лікарня "Охмадит"; ТРЦ "Оазис" та ін. комерційні розрахунки по приватних компаніях); виробниче підприємство Sр z o.o. Amberline (Польща).
з 05.2019 по 03.2020 - начальник бюро планування і потужностей ПАТ "Київський завод "Радар", інженер ВТВ (кошторисна робота, тендерні питання та договори) ТОВ "Дорстрой Монтаж Київ" г.Киев (передача площ в оренду, участь в тендерах, складання кошторисів, Договорів і Актів виконаних робіт і здача об'єктів : підготовка документації і розрахунки по експериментальних цехах ПАТ "Київський завод "Радар".; капітальний ремонт автодороги Киев-Одеса, реконструкція вуличного освітлення в м. Київ (ул.Святошинская, ул.Автозаводская, проул.Коломоевский); експлуатация і обслуговування автодороги Київ-чіп в Київській і Житомирській областях; експлуатація і обслуговування автодоріг в Київській області.
з 06.2016 по 12.2018 - начальник відділу технічного нагляду, начальник проектно-сметного відділу (в.о. першого заступника начальника) Управління по капітальному будівництву Минрегиона; заступник директора по будівництву ТОВ "Управління капітального будівництва" м. Київ, (участь в управлінні, тендеру, складання кошторисів, Договорів і Актів виконаних робіт і здача об'єктів : підготовка документації і розрахунки по Очисних спорудах в м.Бориспіль, смт.Баришовка; Реконструкція приміщень ремонтно-механічного підприємства під масло-экстракционный завод в м.Бахмут Чернігівської області.
з 07.2014 по 03.2016 - головний фахівець з питань екологічного контролю земельних ресурсів, відходів і хімічно небезпечних речовин Державної екологічної інспекції в Житомирській області м.Житомир
з 10.2011 по 07.2014 - помічник Міністра екології і природних ресурсів, помічник народного депутата України,
заступник начальника Державної екологічної інспекції в Житомирській області
з 06.2010 по 10.2011 - заступник голови райдержадміністрацій з питань будівництва, економіки, торгівлі, промисловості і житлово-комунального господарства м.Новоград-волинський
з 07.2006 по 06.2010 - керівник підприємства "Новоград-Волинське міське архітектурно-планувальне комунальне підприємство" м.Новоград-Волинський
з 06.2004 по 06.2006 - керівник відділу житлово-комунального господарства, головний фахівець з питань будівництва і житлово-комунального господарства м.Нов-Волинський РДА

Освіта

Міжнародний економіко-гуманітарний університет, Луцький національний технічний університет

Економіка, Луцьк, Рівне
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Аспірантура, Підготовлено дисертацію: «Економічне регулювання концентрації земельної власності»

Рівненський державний технічний університет (Національний університет водного господарства і природокористування)

Будівництва та архітектури, Рівне
Вища, з 1995 по 2005 (10 років)

1995-2000 - Рівненський державний технічний університет, г.Ровно;
інженер, спеціальність Гідротехнічне будівництво
диплом РВ №13419264 від 30 червня 2000 р.
2002 - 2004 - Український державний університет водного господарства і природокористування; м.Рівне;
магістр, спеціальність Промислове і цивільне будівництво
диплом РВ №25704146 від 30 червня 2004 р.
2001-2005 - Державний індустріальний університет, Сімферополь економіст-менеджер, спеціальність Економіка і управління на підприємстві диплом ВСА 0367749 від 30 червня в 2005 р.

Знання і навички

MS Office Користувач ПК AutoCAD АВК Ведення документації

Знання мов

  • Російська — середній
  • Французька — середній
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.
По слуху, 50% на правое ухо

Додаткова інформація

Досвід понад 10 років організації роботи та управління підприємством.
Заступник директора з будівництва; Организация роботи і управління підрозділами, проєктно-кошторисна та договірна робота.
Досвід проведення технічного нагляду, зокрема. ІТП- відповідальний за газове господарство підприємства.
Вмію належним чином працювати з комп'ютером, маю знання та досвід по роботі з програмними комплексами щодо складання проектно-кошторисної, договірної та іншої технічної та юридичної документації (AutoCAD, АВК, Експерт-Кошторис, Office та ін.)
Маю знання екологічного законодавства
Досвід організації проведення будівельних робіт, експлуатації будівель та споруд, проведення розрахунків, проведення закупівель та організації постачання товарів у т.ч. паливно-енергетичних ресурсів
Військове звання: "Капітан" запасу Збройних сил України, військовий квиток ГГ №114869 від 13.10.2000 года.
Обмежено придатний до військової служби. Служив в Збройних силах України, у тому числі приймав безпосередню участь в бойових діях в Донецькій області, учасник бойових дій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: