Резюме від 9 березня 2021

Анастасія

Головний спеціаліст, економіст, заступник начальника відділу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу

з 05.2017 по нині (7 років)
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Консультування підприємств з питань розрахунку тарифів на теплову енергію; аналіз і перевірка матеріалів і форм звітності підприємств у сфері теплопостачання; підготовка нормативно-правових актів у сфері теплопостачання; підготовка відповідей на звернення споживачів, теплопостачальних компаній та інших організацій; участь і підготовка відкритих слухань з питань встановлення тарифів на теплову енергію; підготовка проєктів рішень на відкриті засідання; контроль за роботою відділу

BTL Manager

з 09.2016 по 04.2017 (7 місяців)
POS Media Ukraine, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Пошук нових партнерів та робота з існуючими; проведення переговорів з метою виявлення потреб замовника, презентації послуг, узгодження цін, умов і порядку взаємодії; підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів на проведення промозаходів; створення пропозиції/таймінгу/ бюджету; забезпечення виконання планових показників; контроль за відправлення та отримання необхідних документів від замовників; контроль за одержанням грошових коштів, проведення кастингів/тренінгів з промо персоналом

Головний спеціаліст

з 10.2013 по 09.2016 (2 роки 11 місяців)
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Аналіз нормативно-правових документи з питань розрахунку елементів собівартості, надання консультацій та роз’яснень суб’єктам господарювання, які звернулись до Комісії щодо розрахунку елементів собівартості; опрацювання матеріалів та форм звітності суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, які звернулися до Комісії; участь у підготовці проектів відповідей на звернення суб’єктів господарювання, установ тощо щодо надання роз’яснень з питань розрахунку елементів собівартості, юстування постанов Комісії у Міністерстві юстиції України.

Travel Specialist

з 09.2012 по 10.2013 (1 рік 1 місяць)
Groupon, Киев (Туризм)

Оброблення проблемних питань користувачів з туризму, вирішення запитів щодо повернення грошових коштів, ведення листування з відділом маркетингу і продажу, а також телефонні переговори з постачальниками послуг.

Освіта

Національний Авіаційний Університет

Факультет міжнародних економічних відносин, напрямок - міжнародний бізнес, Киев
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Музична школа

7 років

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Email

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

Права категорії «В»

Цілеспрямована, дипломатична та гнучка, активна, відповідальна, самоорганізована та орієнтована на розвиток. Вмію працювати в стресових ситуаціях.

Хоббі: подорожі.

Сертифікати
Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google (через Національну онлайн-платформу з цифрової грамотності ДІЯ).
ГО «ПРОМЕТЕУС» - Діалог та медіація. Шлях до порозуміння.
ГО «ПРОМЕТЕУС» - Дистанційна робота для публічних службовців.
Українська школа урядування - «Практикум української мови (за новою редакцією українського правопису)».

Нагороджена подякою Київського міського голови В. Кличко за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній, науково-технічний розвиток України і її столиці – міста Києва, значні здобутки у професійній, громадській діяльності, самовіддану працю та з нагоди 29-ї річниці незалежності України 24 серпня 2020 року.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: