Резюме від 25 травня 2021

Олександр

Інженер з охорони праці

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Новоселиця
Готовий працювати:
Новоселиця, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Новаковський Олександр Валентинович

Чернівці• тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Працевлаштування на посаду інженер з охорони праці

Професійні навички
¨Здійснювати контроль за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умови праці.
¨Розробляти посадові інструкції з охорони праці для різних виробничних процесів та посад.
¨Розробляти проекти планів щодо поліпшення умов і охорони праці, зміцнення здоров'я працівників.
¨ Здійснювати перевірку технічного стану устаткування, визначенні його відповідності вимогам безпечного ведення робіт, у разі потреби за встановленим порядком вживати заходів щодо припинення його експлуатації.
¨Здійснювати контроль за роботою аспіраційних і вентиляційних систем, електичного обладнання ,станом запобіжних пристосувань і захисних пристроїв.
¨Розробляти інструкції з охорони праці, програми навчання робітників, організовувати пропаганду і вивчення працівниками підприємства правил безпечних методів роботи, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища.
¨Проводити інструктаж (навчання) з питань охорони праці працівників підприємства, а також студентів, учнів професійно-технічних училищ і учнів у період проходження ними практики та трудового навчання, організувати перевірку їх знань.
¨Розслідувати випадкі виробничого травматизму, професійних або непрофесійних захворювань, вивчати їх причини, аналізувати ефективність запроваджених заходів щодо їх запобігання..
Складати звітність у строки і за формами, які встановлені органами статистики.
Співпрацювати з державними органами які здайснювати контроль за дотриманням законодавства про охорону праці ,пожежної безпеки,охорони здоров'я.
Особисті дані
¨Д.н. 05.04.1968.
¨Одружений
¨Маю доньку
¨інвалід 3 гр.( робоча) особливих вимог до умов праці не маю.
Досвід роботи
1988 р. 1990 р,
електрослюсар КИП 5 р.
1990 р.-1993р.
провідник пасажирських вагонів.
Державна митна служба України.Кельменецька митниця,Чернівецька обласна митниця.
Посада: старший інспектор вантажного відділу, головний інспектор,старший зміни.
серпень 2016 - даний час- інженер з охорони праці . Маю допуски з охорони праці,пожежної,електробезпеки 5 гр.,роботи з вантажопідіймальними кранами та механізмами, котли опалювання,системи газопостачання,посвідчення ADR. Маю досвід розслідування нещасних випадків , досвід організації служби охорони праці ,, з нуля ".
Освіта.
Чернівеций кооперативний коледж. Товарознавець.
Академія державної митної служби м. Дніпропетровськ.
Факультет: Транспортні системи
Спеціальність: Інженер з транспорту.
Додаткові відомості
¨Англійська мова – рівень володіння середній
¨ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, Lotus, MD Offise, 1С, Інспектор 2006,HTML, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).
¨Знання оргтехніки (міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: