Резюме від 23 липня 2022

Віталій

Монтажник локальних мереж

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно, Кам'янець-Подільський, Київ, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Тернопілська академія народного господарства

Інститут комп'ютерних інформаційних технологій, Кам'янець-Подільський
Вища, з 2000 по 2004 (3 роки 9 місяців)

у 2003 році отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки "Комп'ютерна інженерія" та кваліфікацію бакалавра з комп'ютерної інженерії.2004 отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Комп'ютерні системи та мережі" та здобув кваліфікацію інженер-системотехнік.

Додаткова освіта та сертифікати

курси«Оператор ЕОМ» в Кам'янець-Подільському індустріальному технікумі

з «21» вересня 2000р. по«21»грудня 2000р.

Додаткова інформація

З 2004 по 2008 працював електриком-монтажником в пп Ніколайчук, який займався тим, що робив елетроопалення по різних підприємствах і будівлях де здобув досвід роботи з проводки монтажу різних кабелів, а також різних електричних пристроїв.2002 по 2004 підробляв контролером в залі ігрових автоматів, де придбав досвіду в ввічливому спілкуванні з людьми.2008 по 2010 виїздив на заробітки, де працював в місті Сергієв Посад на заводі євровікон "Viking Gals","Veka" на посаді майстра цеха де здобув навики управління персоналом, і логістики. 2001 по 2002 працював в ВАТ ЕК «Хмельницькобленерго» РЕМ контролером лічильників тут також набув навиків для спілкування з людьми, встановленню лічильників, пломбуванню і т.д .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: