Резюме від 9 серпня 2022 PRO

Наталія

Директор ресторану, готелю

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Борислав, Дрогобич, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 12.2020 по 12.2021 (1 рік)
ГК "Осоння Карпати", Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація, планування і координація діяльності ресторану.
Контроль за якістю обслуговування.
Оцінка результатів виробничої діяльності.
Розробка стандартів та контроль за їх виконанням.
Контроль за раціональним використанням матеріальних і трудових ресурсів.
Відкриття нової торгової точки.
Контроль і навчання персоналу.
Проведення тренінгів.
Організація банкетів, конференцій та святкових подій.

Керуюча рестораном та баром

з 03.2018 по 06.2020 (2 роки 3 місяці)
Готель "Київська Русь", Cхідниця (Готельно-оздоровчий комплекс)

Організація, планування і координація діяльності ресторану.
Контроль за раціональним використанням матеріальних і трудових ресурсів.
Оцінка результатів виробничої діяльності та якості обслуговування гостей.
Контроль за виконанням прийнятих стандартів.
Участь і контроль за проведенням інвентаризацій.
Підбір, навчання та управліня персоналом.
Розробка посадових інструкцій та контроль якості за виконанням функіональних обовязків працівників.
Контроль якості за приготуваням та видачі страв.
Коригування та складання меню.
Складання тендерних пропозицій на закупку продуктів, хімії, посуду, інвентаря та форми працівникам.

Адміністратор ресторану

з 11.2016 по 04.2017 (5 місяців)
ТзОВ "Ріксос-Прикарпаття", Трускавец (Готельно-оздоровчий комплекс)

Організація роботи ресторану.
Забезпечення порядку та чистоти залу.
Навчання персоналу.
Складання графіків.
Контроль якості обслуговування гостей.

Керівник СРС

з 04.2016 по 08.2016 (4 місяці)
ЛОК "ДіАнна", Сходница (Лікувально-оздоровчий комплекс готельного типу)

Управління 5-ма торговими точками (лоббі-бар, кіно-бар, ресторан шведської лінії,ресторан аля-карт, розважальний комплекс ресторанного типу).
Прийом та навчання персоналу.
Контроль якості за виконанням функціональних обовязків працівниками та за якістю обслуговування гостей.
Контроль залишків та замовлення товару.
Прийом замовлень на банкети, організація та контроль за проведенням.
Організація кейтерінгу.

Керівник

з 03.2008 по 07.2015 (7 років 4 місяці)
кафе-бар "Едем", Трускавец (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір та навчання персоналу(офіціанти,бармени,адміністратори,кухарі та кухонні працівники); організація праці; закупка товару, посуду та інвентаря, форм працівників, скатертин та ранерів; контроль якісного виконання працівниками функціональних обовязків; ведення фінансів; розробка реклами; забезпечення створення затишної атмосфери та інтерєру закладу; складання меню; організація бенкетів.

Реалізатор

з 02.2005 по 07.2006 (1 рік 5 місяців)
Продовольча гуртівня "Сяйво", Борислав (торгівля)

Робота у программі 1 С,відпуск продукції клієнтам за готівку,ведення каси,розрахунок з постачальника,робота із підприємцями,викладка вітрини,контроль за цінниками.

Бармен

з 01.2004 по 07.2004 (6 місяців)
Бар "Галактика", Борислав (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей біля барної стійки,розрахунок гостей,викладка вітрини,контроль залишків товару та їх замовлення, ведення касової дисципліни.

Освіта

Український фінансово-економічний інститут

Фінанси та кредит, Тернополь
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 8 місяців)

зоачна форма навчання

Знання і навички

MS Word Водійські права кат. B Організація праці, управління персоналом

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: