Віктор
Керуючий рестораном, управляючий готельно-ресторанним комплексом, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 56 років
- Місто проживання:
- Стрий
- Готовий працювати:
- Борислав, Дрогобич, Моршин, Мукачево, Сколе, Стрий, Трускавець
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6682654
Досвід роботи
Підприємець
з 05.2019 по нині
(4 роки 11 місяців)
Громадське харчування , ресторанний бізнес, Львівська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)
Надаю допомогу у відкритті закладів громадського харчування та швидкого приготування їжі , а саме FAST FOOD (МАФ) кав'ярню.
Підбір приміщення, замовлення і розміщення технолочігного обладнання ,навчання персоналу і т.п
На даний час працюю у сфері нерухомості .
Консультую клієнтів з питань купівлі та продажу ,оренди,
квартир та їх супровід від А до Я.
Від себе ГАРАНТУЮ підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.
Керуючий магазином "Рукавичка "
з 11.2018 по 03.2019
(4 місяці)
Львівхолод, торгово-виробнича компанія, м.Стрий (Роздрібна торгівля)
Досягнення :
- збільшення реалізації закладу із введенням додаткових пропозицій ;
Обов’язки:
- Ефективне управління діяльністю закладу , забезпечення відповідності стандартам ;
- Управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників на всіх єтапах );
- Дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки на робочих місцях ;
Керуючий рестораном A la minutе
з 02.2010 по 05.2018
(8 років 3 місяці)
ТзОВ " ТЕРРІН" , ОККО - нафтопродукти, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)
Досягнення :
- Відкриття закладу з нуля
- Створення кваліфікованої команди з ціленаправленим напрямком на результат ( до 30 працівників )
Обов'язкі :
- організація безперебійної цілодобової роботи закладу 24/7 ;
- єфективне управління діяльністю ресторану: формування замовлення, контроль і управління товарними залишками ;
- контроль виконання технології приготування страв та забезпечення стандартів мережі та дотримання санітарних норм ( система аналізу ризику, контроль критичних точок);
- розвиток і навчання персоналу на всіх рівнях від працівників лінії видачі до кухарів і т.п
Заступник директора з безпеки
з 03.2006 по 09.2008
(2 роки 6 місяців)
ТзОВ " Сапсан-Охорона", м.Стрий (Охорона, безпека, оборона)
Досягнення :
- успішне управління персоналом (пошук, навчання, контроль та мотивація працівників ).
Обов'язкі :
- підбір , оцінка і контроль роботи служби охорони ;
- знання і навики управління в організації збереження матеріальних цінностей ;
- організація і керівництво службою охорони на об’єктах ;
- співпраця з контролюючими органами на всіх рівнях ;
Менеджер з продажу
з 10.2005 по 03.2006
(5 місяців)
Сільськогосподарський Обслуговуючий Кооператив "Агродвір", Львівська обл. (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Досягнення:
- розширення ринку збуту продукції
Основні обов'язки :
- реклама та реалізація продукції
- вміння представляти інтереси організації у всіх інстанціях, успішно вести переговори, укладення успішних угод на вигодних умовах
Начальник продовольчої служби , офіцер-ревізор 28 Корпуса військ ППО м.Львів
з 09.1989 по 10.2005
(16 років 1 місяць)
Служба у Збройних Силах України, Львів (Харчова промисловість)
- управління та контроль роботи їдалень , кафе военторгу , продовольчих складів
- розуміння правил виробництва і реалізації продуктів харчування;
-організація та забезпечення харчування різних ланок , в тому числі іноземних військових делегацій.
І т.п.
- проведення ревізій,інвентаризацій, перевірок( в т.ч по завданню Головного КРУ МО України , військової прокуратури )
Освіта
Горьківське Висше Військове училище Тила
Продовольче забезпечення по спеціальності Інженер-економіст, м.Нижній-Новгород ( Горький )
Вища, з 1985 по 1989 (4 роки)
Пріоритет у навчанні надавався на вивчення таких предметів :
- Технологія і товарознавство харчових продуктів ;
- Правила та умови зберігання продовольства та матеріально технічних засобів ;
- Хлібовипікання та технологія приготування їжі ;
- Обладнання їдалень згідно норм та стандартів , складів , овощесховищ ;
Додаткова освіта та сертифікати
м.Львів ТзОВ "ПАЧОЛЛІ"
2-х міс. Курс Бухгалтерського обліку та 1С: Бухгалтерія 7.7
м.Львів
Тренінг на тему :"Стандарти харчової безпеки ресторану .Санітарія та гігієна " (2017 р. 2-х дневний)·
м.Львів
Навчальний центр "Львівхолод" мережа магазинів "Рукавичка" Успішно пройшов і закінчив навчання за курсом "Директор" 2019 р.
Знання і навички
Додаткова інформація
Повний робочий стаж в ресторанному бізнесі понад 10 років, у свері громадського харчування 15 років .Легко знаходжу спільну мову з людьми Прагну постійно розвиватись сам та навчати інших.
Схожі кандидати
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу
80000 грн, Київ, Львів
,
ще 3 міста
Керівник ресторану, кафе, регіональний менеджер
20000 грн, Ужгород, Мукачево
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Івано-Франківськ, Ужгород
,
ще 4 міста
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
11000 грн, Борислав, Трускавець
Управляющий отельно-ресторанным комплексом
30000 грн, Вінниця, Київ
,
ще 8 міст