Резюме від 30 вересня 2020 PRO

Сергій

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Одеса, Харків, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал.

з 01.2019 по 11.2019 (10 місяців)
Ресторан pizza kitty, Trnava (Словаччина) (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв європейської , словацької національної кухні,складання замовлення продуктів, підтримання санітарного стану приміщень.

Шеф кухар

з 06.2018 по 08.2018 (2 місяці)
Ресторан pizza&steak, Курорт Коблево (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті ресторану з нуля разом з чудовою командою колег.

Шеф повар

з 10.2016 по 12.2017 (1 рік 2 місяці)
ресторан Грушка Петрушка, Щецин Польша (Готельно-ресторанний бізнес)

составление нового меню ,внедрение в действующее меню новых позиций оптимизация себестоимости блюд ,обучение поваров.

Шеф-кухар

з 01.2016 по 09.2016 (8 місяців)
Пляжно-ресторанний комплекс "Ітака", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні, навчання персоналу, створення та оновлення меню

Шеф-кухар

з 09.2013 по 12.2015 (2 роки 3 місяці)
Ресторан "Парасоль", Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оргацізація роботи кухні

Шеф кухар.

з 09.2011 по 08.2013 (1 рік 11 місяців)
Рестоград "Корона", Луганськ ,Україна (Ресторанне господарство.)

Контроль якості приготування страв ,розробка нового меню ресторану ,бенкетних страв, безпосередньо приготування їжі на всіх процесах за потребою.

Су-шеф

з 03.2008 по 09.2011 (3 роки 6 місяців)
Ресторан "Лаванда", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу; технологія харчування ресторанна справа і сервіс, Київ
Незакінчена вища, з 2008 по 2011 (2 роки 9 місяців)

Чернігівський комерційний технікум

Технолог харчової промисловості, Чернігів
Незакінчена вища, з 2003 по 2006 (2 роки 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа ресторанного бізнесу східного регіону України ,шеф кухар підвищення кваліфікації.

2012, 2 місяці.

Знання і навички

Користувач ПК Start-up ,участь у відкритті закладів ресторанного бізнесу з ну

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

  • Литвиненко Олександр Іванович

    Литвиненко Олександр Іванович

    Су-шеф, Ресторан "The Burger"

    Контактні дані приховані
  • Ролов Виталий

    Ролов Виталий

    Шеф повар, ПЕТРЬЮС

    Контактні дані приховані
  • ШЕВЧУК КИРИЛ ОДЖАХУРОВИЧ

    ШЕВЧУК КИРИЛ ОДЖАХУРОВИЧ

    ШЕФ ПОВАР, АВАТАР ЧЕРНИГОВ

    Контактні дані приховані
  • ОКИПНЫЙ ВАДИМ ИГОРЕВИЧ

    ОКИПНЫЙ ВАДИМ ИГОРЕВИЧ

    УПРАВЛЯЮЩИЙ В РЕСТОРАННОМ БИЗНЕСЕ, ФОЗЗИ ГРУПП

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Шеф-повар
45000 грн, Львів

Кухар, су-шеф
Київ

Шеф-повар
35000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 2 міста

Шеф-кухар, технолог
Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: