Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Олександр

Редактор проєктів, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Редактор проєктів

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Радіо "Місто над Бугом", Вінниця (ЗМІ, медіа)

Поширення власних новин у соцмережах та месенджерах.
Аналіз інфополя регіону та країни в цілому. Аналіз громадської думки стосовно подій в країні. Створення новин на основі авторського продукту. Відвідування різноманітних подій для створення контенту. Моніторинг інформаційних ресурсів для збору інформації. Створення контенту в Telegram канал та завантаження авторських проєктів на YouTube канал. Створення власних новин у соцмережах та месенджерах. Ведення підкастів. Участь у стратегії розвитку компанії. Проходження навчання на різних медійних платформах.
Ненависть до росіян.

Директор магазину

з 04.2019 по 04.2021 (2 роки)
ТОВ "Сота Альянс", Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Надання інформації по послугам та можливостям компанії "Київстар". Допомога в тестуванні мобільних додатків. Створення та ведення корпорацій для юридичних осіб. Продаж рішень на умовах договору для фізичних осіб. Консультування, продаж та налаштування усіх видів мобільної техніки. Планування виконання місячних показників по усім напрямкам. Ведення обліку матеріальних активів, проведення переобліку та інвентаризацій. Робота в 1С. Ведення касових операцій та журналів КОРО.

Директор магазину "Київстар"

з 10.2017 по 04.2019 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "МОБАЙЛ РИТЕЙЛ ГРУП", Вінниця (Телекомунікації, зв'язок)

Надання інформації по послугам компанії "Київстар", продаж стартових пакетів та підключення абонентів за умовами договору, як фізичних осіб так і юридичних осіб. Продаж та налаштування усіх видів мобільної техніки. Керування переміщеннями та ведення обліку усіх товарів та активів магазину.
Пошук та прийом на роботу персоналу та налагодження їх роботи. Планування місячних показників по усім напрямкам. Ведення обліку матеріальних активів, проведення переобліку та інвентаризацій. Ведення касових операцій та журналів КОРО. Ведення інструктажів по охороні праці. Заключення договорів із сторонніми організаціями. Ведення господарської діяльності стосовно магазину.

Спеціаліст центру обслуговування абонентів, менеджер з продажу товарів Xiaomi

з 01.2017 по 04.2017 (3 місяці)
L-group company, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Був прийнятий на роботу як продавець-консультант техніки Xiaomi та обладнання 3G мережі. Був переведений в фахівці центру з підключення та обслуговування абонентів мережі Інтертелеком. Обов'язки: ведення діяльності по консультації, підключення та подальшої допомоги в процесі користування послугами компанії, програмування 3G модемів, ruim карт і телефонів, реєстрація в білінгової мережі, робота в IT Models, повний контроль за магазином, викладка товару, ведення бухгалтерської та звітної діяльності, робота в бухгалтерській програмі Lex Trade, консультація, настройка і продаж всього асортименту товарів Хiaomi.

Заступник директора з господарських питань, в.о. інженера з ТБ та ОП

з 10.2009 по 07.2012 (2 роки 9 місяців)
МКП "Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури", Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення господарської діяльності підприємства. Складання і здійснення кошторисів і закупівель необхідних товарів, контроль зовнішнім і внутрішнім станом будівлі, пошук підрядників і проведення капітальних і внутрішніх ремонтів, запуск газового обладнання, і постійний контроль за ним, укладення договорів з усіма організаціями, компаніями, установами і держструктурами які забезпечують життєдіяльність підприємства , ведення обліку витрати канцелярських і побутових товарів, проведення навчання, перевірки знань і контролю виконання інструкцій з ТБ та ОП, організація будівельних рад, корпоративного відпочинку і свят, і т.д.

Освіта

ЖКТ ХДАМГ

Менеджмент, товарознавство, Харків
Незакінчена вища, з 2000 по 2004 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тестувальник програмного забезпечення, Pointer, QA

2018-19, 3 месяца

Тренінг по екосистемі Xiaomi

2018

Тренінг по медіаграмотності

2022, 1тиждень.

«Відбудовуємо разом: як висвітлювати відновлення країни в складні часи»

3 тижні

Знання і навички

Користувач ПК Користувач 1С Висока працездатність Робота на автоматичних лініях Грамотна усна та письмова мова Робота в команді Редагування текстів Ініціативність Скрупульозність Лідерство Організованість

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — просунутий
  • Російська — вище середнього

Додаткова інформація

Порядний, відповідальний, наполегливий і товариський.
Цікавлюся всім новим і прогресивним.
Швидко навчаюся.
Майже все життя пов'язане з продажами.
Є досвід роботи електромонтажником, оператором екструзійної лінії, менеджером з продажу та закупівель. Досвід роботи інженера з ТБ та ОП.
Є досвід в організації приватного бізнесу.
Відкритий для всього нового, цікавого і прибуткового.
Орієнтуюсь в теперішній ситуації.
Наразі цікавить сфера ІТ, медіа та допомога військовим.
Готовий віддаватися на всі 100% професії та навчанню!

Немає групи інвалідності, але є проблеми зі здоров'ям.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: