Резюме від 13 травня 2017

Ирина

Управляющий магазином, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

П.І.Б.Починок Ірина Валеріівна

Адреса:вул. Тимощука 39, кв.85, м. Вінниця.

Телефон: моб .: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);

Дата народження: 20.10.1986р.

Сімейне становище: заміжня, маю двоє діток.

Освіта: 2003 - 2008рр.Вінницький педагогічний університет ім.М.Коцюбинського, фізико-математичний факультет, математично-економічна спеціальність.

Трудова діяльність:

Листопад 2011р. - по теперішній час - світова компанія Inditex, ТОВ "Бершка Украіна" - головний касир, заступник директора.

Червень 2011р. - Листопад 2011р. ТОВ "СушиЯ"- офіціянт, інструктор.

Серпень 2007р. - Травень 2008р. м-н "BGN" – продавець-консультант, касир, заступник директора.

Навички: Працюю з 1:С (видаткові касові ордера розмін касирам на каси, видатковий касовий ордер на інкасацію в банк, супровідна відомість, прибутковий касовий ордер), КОРО,інкасацією,еквайренг, касова книга,вирішую різні ситуаціі на касі(помилки касирів), код 120, проводжу зустрічі з керівниками, навчаю касирів та продавців-консультантів,приймаю товар,заповнюю ТТН,проводжу організаційні тренінги з колективом,беру участь у поверненні та обміні товару, займаюся переклейкою товару.

Ділові якості:Доброзичливість, комунікабельність, стресостійкість, старанність, акуратність, самодисципліна, організованість, здатність до навчання, толерантність, пунктуальність, порядність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння працювати з конфіденційною інформацією, вміння зберігати комерційну таємницю, працьовитість, самостійність, вміння працювати в команді, відсутність шкідливих звичок, наявність прагнення до особистого зростання і самовдосконалення.

Особиста характеристика: Легко навчаюся, товариська, виконавча.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: