Резюме від 8 вересня 2017

Олександр

Директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Немирів (Вінницька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
ПрАТ "Зернопродукт" МХП, Немиров (Сільське господарство, агробізнес)

Інженер з охорони праці:

1. Здійснює контроль за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умови праці.

2. Розроблює проекти планів щодо поліпшення умов і охорони праці, зміцнення здоров'я працівників.

3. Вивчає умови праці на робочих місцях, бере участь у впровадженні більш досконалих конструкцій огороджувальної техніки, запобіжних пристроїв та інших засобів захисту, заходів щодо створення безпечних і здорових умов праці, раціональних режимів праці та відпочинку з урахуванням специфіки виробництва, динаміки працездатності, періодичності фізіологічних функцій людини, а також рекомендацій науково-дослідних установ з організації праці з метою збереження здоров'я і працездатності людей, підвищення змістовності та привабливості праці.

4. Бере участь у перевірці технічного стану устаткування, визначенні його відповідності вимогам безпечного ведення робіт, у разі потреби за встановленим порядком вживає заходів щодо припинення його експлуатації.

5. Здійснює контроль за роботою аспіраційних і вентиляційних систем, станом запобіжних пристосувань і захисних пристроїв.

6. Контролює своєчасність випробувань, перевірок і правильну експлуатацію парових котлів, балонів для стиснутих газів, контрольної апаратури, кранів, підіймачів та іншого устаткування, додержання графіків замірів повітряного середовища, виробничого шуму, вібрації тощо, виконання наказів органів державного нагляду, міжвідомчого і відомчого контролю за додержанням чинних правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці в процесі виробництва, а також у проектах нових виробничих об'єктів і тих, які реконструюються, бере участь у прийманні їх до експлуатації.

7. Розроблює інструкції з охорони праці, програми навчання робітників, організує пропаганду і вивчення працівниками підприємства правил безпечних методів роботи, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища.

8. Сприяє упровадженню спеціальних комплексів виробничої гімнастики, створенню комфортних зон, місць відпочинку.

9. Проводить інструктаж (навчання) з питань охорони праці працівників підприємства, а також студентів, учнів професійно-технічних училищ і учнів у період проходження ними практики та трудового навчання, організує перевірку їх знань.

10. Здійснює постійний контроль за додержанням працівниками технологічних процесів, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, використанням засобів колективного та індивідуального захисту відповідно до вимог щодо охорони праці.
11. Бере участь у складанні розділу колективного договору, який стосується питань поліпшення умов праці, зміцнення здоров'я працівників.

Зав.складом

з 04.2015 по 04.2017 (2 роки)
ПРАТ"Зернопродукт МХП", Немиров (Сільське господарство, агробізнес)

Освіта

Вінницький Національний Аграрний Університет

Економічний, Винница
Вища, з 2012 по 2014 (1 рік 5 місяців)

Вінницький Кооперативний Інститут

Фінанси та кредит, Винница
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Працювати злагоджено в колективі, в великій команді.

Знання мов

Російська — середній

Додаткова інформація

Вік - 23 років
Сімейний стан – одружений,є син 3 роки
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В", досвід водіння 5 років

Схожі кандидати

Начальник відділу, виконроб, майстер
Немирів (Вінницька обл.), Вінниця , ще 4 міста

Усі схожі кандидати