Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Юлія

Юрист, менеджер, адміністратор, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу контролю якості та умов зберігання сільськогосподарської продукції

з 01.2012 по 12.2016 (4 роки 11 місяців)
Державна інспекція сільського господарства в Полтавській області, Полтава (АПК. Сільське господарство)

Правове та організаційне забезпечення роботи відділу, оформлення локальних документів - положень, інструкцій, інформаційних та технологічних карток, розробка проектів договорів, складання додаткових угод, бланків заявок, тощо. Складання кадрових наказів та наказів з основної роботи відділу. Оформлення документації для проведення сертифікації, участь в проведенні робіт по сертифікації суб'єктів зберігання на території Полтавської області на відповідність послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки. Організація та оцінка моніторингу стану об'єктів зберігання. Участь в проведенні заходів державного нагляду (контролю). Розробка проектів пропозицій, щодо внесення змін до профільного законодавства. Аналіз наявних колізій та розбіжностей в нормативних документах, що регулюють сферу сільського господарства. Робота з зернотрейдерами, щодо вирішення спірних ситуацій при переміщенні вантажів територією України. Контроль якості сільськогосподарської продукції на відповідність ДСТУ.

Юрисконсульт, юрисконсульт ІІ категорії

з 07.2008 по 01.2012 (3 роки 6 місяців)
Четверта міська клінічна лікарня м. Полтави, Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Представництво та захист інтересів лікарні в судах, правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування, у відносинах з іншими суб'єктами господарювання, ведення претензійно-позовної роботи, складання різного роду процесуальних документів: претензій, позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, заперечень, відзивів, тощо. Складання кадрових наказів, оформлення довідок службових розслідувань та участь в їх проведенні. Документальне оформлення реєстрації внесення змін в установчі документи лікарні. Ведення договірної роботи: розробка проектів договорів, перевірка договорів на відповідність вимогам чинного законодавства. Надання працівникам лікарні, роз'яснень та консультацій з правових питань. Надання правової допомоги пацієнтам лікарні.

Освіта

Полтавська державна аграрна академія

Еколого-економічне рослинництво, Агрономія, Полтава
Вища, з 2017 по 2019 (1 рік 6 місяців)

Диплом магістра з відзнакою.

Харківський національний університет внутрішніх справ

Правознавство. Господарчо-правова, Харьков
Вища, з 2008 по 2011 (2 роки 10 місяців)

Аграрний коледж управління і права Полтавської державної аграрної академії

Правознавство., Полтава
Незакінчена вища, з 2005 по 2008 (3 роки)

Закінчила коледж та отримала диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

Додаткова інформація

Досвідчений користувач ПК всіх основних програм. Маю свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації за професією оператора комп'ютерного набору та верстки 4 розряду.
Особисті якості: Швидко та легко навчаюся новому, вмію працювати в команді, логічно мислити, займатися пошуком шляхів вирішення різних нестандартних ситуацій, прагну до саморозвитку та самовдосконалення, в роботі проявляю творчий підхід та ініціативу.

Пройшла навчання на тему: "Система управління якістю та метрологічне забезпечення лабораторії у відповідності до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006", про що маю відповідний сертифікат. Приймала участь в підготовці випробувальної лабораторії до акредитації в НААУ.

Маю досвід роботи на касовому апараті, старшим касиром, сегмент продовольчі товари.

Додаткова інформація:
Сімейний стан - заміжня.
Маю закордонний паспорт.
Автомобіля та водійських прав не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: