Резюме від 6 березня 2023 PRO

Юрій

Електрик, електронщик, електромеханік, слюсар КВПіА, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Бар
Готовий працювати:
Бар, Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електрик

з 10.2019 по 09.2021 (1 рік 11 місяців)
K-Power Netherlands, Groningen (Енергетика)

Монтаж і підключення різного типу силових та низьковольтних кабелів , датчиків, систем кліматичного захисту, основного та резервного живлення серверного обладнання, збірки електричних шаф різноманітної складності і т.п. при будівництві дата центрів Google і Microsoft на території Нідерландів (проекти AMS 8,AMS 9,GRQ 3).

Електромонтажник

з 09.2017 по 04.2019 (1 рік 7 місяців)
Izo Tech service Sp. z o.o., Toшек,Польща (Енергетика)

Монтаж побутової електропроводки, розеток, вимикачів, фурнітури освітлення, встановлення і підключення електричних шаф( автомати, ПЗВ, контактори і т.п.). Також маю досвід збирання шаф з ПЛК, частотними перетворювачами, пультів управління та іншого обладнання.

Електромеханік з ремонту верстатів з ЧПУ 7 розряду

з 11.2000 по 09.2017 (16 років 10 місяців)
Барский машзавод, Бар (Машинобудування)

Ремонт і технічне обслуговування електроніки, електроавтоматики та електромеханіки токарних, фрезерних, координатних верстатів з ЧПУ а також установок плазмової різки металу. Діагностика і ремонт приводів і двигунів постійного струму(БРТ,БТУ,ЭТУ,КЕМРОН,КЕМТОР і т.п),різноманітних систем ЧПУ вітчизняного та іноземного виробництва. Профілактика роботи і заміна елементів электроавтоматики верстатів (реле,контактори, электромагніти, асинхронні двигуни). Є досвід обслуговування обладнання з елементами гідравліки та пневматики.

Освіта

Вінницький технікум електронних приладів

Радіоапаратобудування, Вінниця
Вища, з 1984 по 1988 (4 роки)

Вивчав радіотехніку, мікроелектроніку, напівпровідники і т.д. Маю диплом та виписку з оцінками

Додаткова освіта та сертифікати

Галузевий учбовий центр при Черкаському приборобудівному заводі

1991,3 місяці

Знання і навички

Читання електронних та електричних схем Деякі знання в галузі ремонту побутової техніки Вміння користуватись вимірювальними приладами (мультиметр, осцил Знання в галузі механіки, гідравліки и пневматики Вміння користуватися паяльником, різними электроінструментами. Слюсарні навички (заміна підшипників, нарізання різьби і т.п.)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Без шкідливих звичок, комунікабельний, з почуттям гумору. Маю бажання та здібності навчатися новому. Хочу отримувати від роботи не лише матеріальне, а і моральне задоволення. Роботу у Вінниці та Києві розгляну з можливістю проживання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: