Резюме від 29 травня 2017 PRO

Олександр

Начальник транспортного отдела, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу стратегічного планування логістичного ланцюга

з 12.2016 по нині (7 років 5 місяців)
ТОВ Нова Пошта, Полтава (Транспорт, логістика)

Обов`язки: Координація роботи відділу при розробці та актуалізації маршрутів і графіків руху міжміських, обласних, партнерських та транспортувальних автомобілів. Розробка та оптимізація стикувальних карт та графіків для диспетчерів терміналу. Розробка нових схем доставки вантажу по Україні згідно вантажообігу:
1)розробка напрямків завантаження міжміських автомобілів
2)розробка схем укрупнення вантажу
3)встановлення «дедлайнів» по виїзду/приїзду автомобілів
Розробка схем доставки вантажу у святкові дні, у форс-мажорних випадках. Участь в нових проектах Компанії.

Досягнення: Впровадження нових схем руху міжміських автомобілів на терміналах м. Київ. Участь в проекті по запуску Національного терміналу в м. Київ - розробка схем доставки вантажу на першому етапі запуску Національного терміналу. Впровадження регіональних диспетчерських на терміналах Київського філіалу.

Провідний фахівець відділу розробки та аналізу логістичного ланцюга в ТОВ «Нова Пошта»

з 12.2013 по 12.2016 (3 роки)
ТОВ Нова Пошта, Полтава (Транспорт, логістика)

Посадові обов`язки: Розробка, актуалізація графіків руху міжміських та обласних автомобілів Компанії. Впровадження нових графіків в існуючу схему доставки. Аналіз вантажообігу по напрямкам доставки. Розробка нових схем доставки вантажу по Україні.
Розробка схем по оптимізації затрат на міжміську та обласну доставку. Зменшення термінів доставки вантажу між містами України. Розробка схем доставки вантажу в «форс-мажорних» ситуаціях. Розробка стикувальних карт графіків руху автомобілів по терміналам. Аналіз причин виникнення невчасного виїзду автомобілів. Розробка заходів по зменшенню невчасно виїхавши автомобілів. Участь в проектних командах по впровадженню нових схем доставки вантажу .

Досягнення: Розробка моделей запуску доставки в Білорусії, Молдові та Грузії. Розробка та впровадження стикувальних карт терміналів, що дає можливість відображати почасове навантаження автомобілів на термінали та ефективно розробляти графіки виїзду. Впровадження схеми доставки вантажу день-в-день між Києвом та містами Львів, Одеса, Харків та Дніпро.

Менеджер з логістики в ТОВ «Нова Пошта»

з 01.2012 по 12.2013 (1 рік 11 місяців)
ТОВ Нова Пошта, Полтава (Транспорт, логістика)

Посадові обов`язки: Контроль вірності завантаження міжміських автомобілів. Виявлення невірно завантажених посилок та організація перевантажень на транзитних терміналах. Аналіз причин невчасно доставлених відправлень. Розробка та актуалізація пам’ятки з укрупнення вантажу. Розробка схем доставок вантажу партнерським представництвам. Аналіз причин невчасного виїзду міжміських автомобілів на маршрути.

Досягнення: Впровадження системи перевірки укрупнення вантажу та розробка пам’ятки з укрупнення для співпрацівників Компанії. Розробка та запуск схем доставки вантажу партнерським представництвам силами ТОВ «Нова Пошта».

Спеціаліст зі страхування автотранспорту в НАСК «Оранта»

з 02.2011 по 01.2013 (1 рік 11 місяців)
НАСК «Оранта», Полтава (Фінанси, банки, страхування)

Посадові обов`язки: Контроль за укладанням договорів зі страхування автотранспорту в Полтавській дирекції. Перевірка договорів страхування КАСКО у випадку перевищення ліміту по страховій сумі. Навчання працівників Полтавської дирекції змінам в страхуванні автотранспорту: ОСЦПВ, КАСКО та Зелена карта. Впровадження схеми страхування ОСЦПВ з «Європротоколом» в Полтавській дирекції.

Досягнення: Організація співпраці з компаніями, що здійснюють обов`язковий технічний огляд вантажних автомобілів та автобусів для оформлення ОСЦПВ. Підтримка рівня страхових агентів Полтавської дирекції, що забезпечує НАСК «Оранта» позицію лідера зі страхування ОСЦПВ.

Освіта

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Менеджмент інноваційної діяльності, Полтава
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 4 місяці)

Кваліфікація: магістр з менеджменту інноваційної діяльності
Наукова публікація: «Технополіси та їх роль у формуванні структурних зрушень в економіці країни» ХІ всеукраїнська науково-практична конференція «Проблемы устойчивосты деятельности предприятий Украины».

Знання і навички

MS Office 1С:Підприємство Wialon

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Особисті характеристики:
Аналітичний склад розуму; стресостійкість, орієнтованість на результат; швидко навчаюся; вміння працювати з великим об`ємом інформації; здатність повністю нести відповідальність за свою роботу і роботу своїх підлеглих.

Водійські права категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: