Резюме від 23 квітня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3895959

Администратор, 5 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 01.2016 по 02.2017 (1 рік 1 місяць)
"Старий Млин", Хмельницький (Громадське харчування: кефе)

Обов`язки: продаж алкогольних та не алкогольних напоїв, робота з касовим апаратом, робота з постачальниками, замовлення та прийом товару, справа з накладними. Допомога адміністратору у вирішенні не значних питань (прийом і заказ банкетів).

Касир

з 10.2014 по 01.2016 (1 рік 3 місяці)
"Старий млин", Хмельницкий (Громадське харчування: кефе)

Касир

з 06.2014 по 10.2014 (4 місяці)
"З`їв Би Сам" та "Біг Бургер", Хмельницький ((Громадське харчування: кефе, фаст-фуд))

Освіта

Калуський коледж економіки, права та інформаційних ехнологій. ТНЕУ (Тернопільський національний економічний університет)

Юридичний факультет (спеціальність правознавство), Тернопіль
Незакінчена вища, з 2011 по 2016 (4 роки 10 місяців)

З 2011 - 2014 р.р. - Факультет правознавство, Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій (диплом молодшого спеціаліста) м. Тернопіль.
З 2014 - 2016 р.р. - Факультет правознавство, ТНЕУ (диплом бакалавра) м. Тернопіль.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint Робота з клієнтами Організованість Цілеспрямованість Цілеспрамованість,спілкування з клієнтами,організація роботи...

Додаткова інформація

Особисті якості:
вміння спілкуватись з клієнтами (знаходжу підхід до кожного) цілеспрямованість, швидко навчаюсь, ініціативна, креативна, чесна, пунктуальна, вмію працювати в команді, енергійна, швидко знаходжу рішення в не стандартних ситуаціях, організаційні здібнності...

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: