Резюме від 20 листопада 2017

Тетяна

Менеджер по работе с ведущими клиентами, 6 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний економіст по залученню корпоративних клієнтів.

з 09.2008 по 01.2011 (2 роки 4 місяці)
ВАТ «Банк» Фінанси та Кредит», Кропивницкий (Кировоград) (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення корпоративних клієнтів. Проведення зустрічей. Підбір та презентація банівських продуктів. Налагодження та підтримання тісного звязку з існуючою клієнтською базою.

Освіта

Кіровоградський Національний Технічний УНІВЕРСИТЕТ

Магістр з відзнакою за спеціальністю «Облік та аудит»., Киев
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Студенти готуються для роботы на підприємствах, банівських, страхових, фінансових установах, податкових інспекціях, контрольно-ревізійних управліннях, аудиторських фірмах.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ





Красношлик Тетяна Миколаївна
Дата народження:20.06.1983р.
Сімейний стан: заміжня, донці 5 років.
Контактний телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: м. Кіровоград, пров. Халтуріна буд. 38



Освіта: у 2005 році закінчила КНТУ та отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Облік та аудит».

Досвід роботи:
З 2011р. по 2014 р. займалася підприємницькою діяльністю в сфері торгівлі одягом.
З 12.09.2008 р. по 20.01.2011 р. працювала в ВАТ «Банк» Фінанси та Кредит» на посаді провідного економіста по залученню корпоративних клієнтів.
З 23.09.2005р. по 18.03.2008р. працювала в ВАТ «Райфайзен Банк Аваль» на посаді провідного економіста у відділі супроводження кредитів юридичних осіб, паралельно виконувала обов’язки секретаря кредитного комітету. Здобула досвід роботи з різного роду документами ( банківська, юридична документація, експертиза та оцінка майна и т.д.), зокрема перевірка її відповідності вимогам законодавства організації та координування роботи підпорядкованих районних відділень.
З 01.04.2004.р по 13.06.2005 р. працювала в приватній фірмі ТОВ «Куртаж», на посаді бухгалтера-касира, потім у відділі збуту менеджером. За час займання посади менеджера, мені вдалося налагодити тісний та постійний зв'язок з оптовими покупцями продукції, за рахунок чого показники збуту значно зросли.
Мета отримання посади: Особиста реалізація, використання отриманих знань та навичок на практиці, набуття досвіду.
Особисті якості: порядність, висока працездатність, акуратність, відповідальність, точність старанність, організованість, комунікабельність, товариськість, схильність до самовдосконалення, маю організаторські здібності. Легко та з задоволенням самонавчаюсь, багато читаю.
Додаткова інформація: вільно працюю Word, Exel, знайома з Access, 1C Бухгалтерія, Клієнт Банк, користуюсь Internet, офісною технікою, легко та швидко засвоюю програмне забезпечення, 4 роки керую авто, легко спілкуюсь. Маю широке коло друзів та знайомих, які є фахівцями у різних сферах діяльності, що не раз допомагало вирішувати робочі питання.

Самодостатня особистість, що без сторонньої допомоги, керуючись власним ресурсом, в змозі вирушити поставленні перед нею задачі, здатна стати цінним співробітником для компанії.


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: