Резюме від 29 травня 2017

Ольга

Помощник бухгалтера, оператор, кассир, администратор, финансист, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник групи по роботі з дебіторами

з 10.2008 по 01.2016 (7 років 3 місяці)
ПФ ПАТ Укртелеком, Полтава (Забезпечення заходів щодо повного надходження коштів за надані телекомунікаційні послуги.)

Досвід роботи з клієнтами. Проведення аналізу та оперативного контролю дебіторської заборгованості за категоріями споживачів, ведення статистичного обліку та аналізу стану розрахунків. Контроль та виконання заходів по попередженню виникнення дебіторської заборгованості. Організація та проведення консультаційної роботи зі споживачами з питань надання послуг та розрахунку за телекомуникаційні послуги.
Організація своєчасного і якісного розгляду звернень, заяв і скарг споживачів. Забезпечення заходів щодо повного надходження коштів за надані телекомунікаційні послуги. Організація та проведення інформування абонентів – боржників шляхом індивідуальної продзвони засобами телефонного зв’язку, передача списків абонентів до підрозділів технічної експлуатації телекомунікаційних мереж для виконання технологічних процедур обмеження послуг, контроль обмеження. Знання законодавчої бази в галузі зв’язку , діючих тарифів на телекомунікаційні послуги та інформації щодо акційних пропозицій, програм лояльності при підключенні та
користуванні послугами Укртелеком. Досвід роботи в ЄАСКР, АСТЛО, УС.
Володіння ПЕОМ на рівні користувача (MS Windows, MS Office, Internet Explorer.)

Освіта

Харківський державний університет ім. Каразіна в 2003 р.

Кваліфікація – фінанси., Харьков
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Лідер, націлений на досягнення результату любими доступними засобами. Властиві: стратегічне мислення, системність, швидке прийняття рішень у критичних ситуаціях, стресостійкість. Швидко навчаюсь. Важко адаптуюсь до бюрократичних процедур. Не краду, не брешу і не беру. Комунікабельність, активна життєва позиція, цілеспрямованість, відповідальність, ініціативність.
Стиль керування – командно-авторитарний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: