Резюме від 5 березня 2018

Тетяна

Бармен-офіціант, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Міжгір'я

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен-офіціант

з 02.2015 по 02.2017 (2 роки)
Ресторан, Ужгород, Пилипець, Міжгір'я ("Колиба",реакреаційний комплекс "Solva" ресторан " Дует","Old cafe", "Фемелі" весільний ресторан "Олеся +")

Пунктуальність, охайність, ввічливість, креативність, кмітливість, комунікабельність, знання барної карти, ( кавових напоїв, коктейлів, тощо.), склад та компоненти страв домашньої або ж європейської кухні. Чистота за робочим місцем. Якомога найкраще довести до відома клієнту про напій який його зацікавив, так щоб, він зміг його замовити, і з насолодою його випити.
Також працювала офіціантом, адже в іншу зміну виходила як офіціант. Більше почали залишати хороших відгуків про заклад в книзі скарг і пропозицій. Заклад вже більше відвідували, і більше було рекомендацій що до закладу. Багато допомагала начальниці в роботі, допомога в пошуках нових працівників закладу, брала їх під свою відповідальність мала змогу стажувати їх. По від'їзду адміністратора надавалося право заміняти його і надавалася відповідальність керувати та вирішувати різні питання по роботі. При необхідності навіть допомагала на кухні повару,( готувала самостійно страви, наявні меню) була пропозиція щоб так і залишитися на цій посаді, але більше подобається спілкуватися з людьми, тому від такої пропозиції відмовилася.
Також працювала у весільних ресторанах. Де обслуговувала весілля, як офіціант та декоратор, вбирала весільний зал тощо: оформляла весільний стіл та стіну наречених, оформлення арки для виїздних церемоній, оформлення фруктових столів та кенді бару, та квіткове оформлення.
Що до роботи зараз, якщо переїзд в інше місто, то бажано б щоб на перший час надавалося житло.

Освіта

Ужгородський національний університет

Стоматологічний, Ужгород
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (1 рік 4 місяці)

Знання мов

Російська — середній

Додаткова інформація

Тетяна 20 років, з вищою не закінченою освітою. Працелюбна, пунктуальна, весела, завз'ята, наполеглива, відповідальна, охайна, щира, балакуча,без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: