Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3941064
Менеджер проектів (безпечність та якість харчових продуктів), хімік, 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Завідувач відділу
з 05.2015 по нині
(9 років)
Лабораторний контроль об’єктів АПК та харчової продукції, підготовка фахівців
- підтримка та розвиток напрямків лабораторного контролю показників безпечності об’єктів різних харчових ланцюгів;
- пошук та аналізування змін нормативної документації системи регулювання безпечності та якості продуктів харчування в Україні, ЄС, Азії, Китаї (продукція рослинництва);
- здійснення поточного контролю виконання завдань співробітниками відділу, аналізування стану виконання річного плану роботи відділу;
- взаємодія з іншими підрозділами лабораторії для вирішення виробничих завдань;
- оформлення внутрішньої документації, підготовка протоколів та експертних довідок з результатами досліджень зразків (комерційна та науково-дослідницька робота проводиться в лабораторії акредитованій згідно з ISO 9001, ISO 17025);
- підготовка проектів науково-дослідницької роботи (актуальні теми розвитку лабораторного контролю на підприємствах для впровадження системи НАССР), написання статей, доповіді на наукових конференціях та навчальних семінарах;
- підготовка рекламних матеріалів про лабораторні послуги відділу, участь у заходах з залучення нових клієнтів, участь у наукових конференціях, презентація результатів роботи відділу;
- ведення ділової кореспонденції в рамках участі у комерційних та науково-дослідницьких проектах;
- адаптація та стажування нових співробітників відділу.
Старший науковий співробітник
з 01.2010 по 05.2015
(5 років 4 місяці)
лабораторія, Київ (лабораторний контроль об’єктів АПК та харчової продукції, підготовка фахівців)
- дослідження вмісту залишкових кількостей поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАВ) в об’єктах харчового ланцюгу «від лану до столу» (формування лабораторної проби, виконання робіт згідно робочих методик);
- розробка методик лабораторного контролю, виконання валідаційних (ревалідаційних) досліджень, оформлення результатів роботи;
- тренер внутрішніх майстер-класів виконання вимірювань згідно затверджених робочих методик контролю безпечності продуктів харчування;
- складання плану діагностичних заходів та методична допомога співробітникам сектору рідинної хроматографії;
- пошук та аналізування сучасних методів лабораторного контролю якості засобів захисту рослин, методів та інструментів контролю безпечності рослинних олій.
Методист з виховної роботи
з 04.2009 по 01.2010
(9 місяців)
методичний кабінет міського відділу освіти, Єнакієве (загальна середня освіта)
- методичний супровід навчального процесу в школах міста;
- співпраця з міськими організаціями в рамках навчальних заходів;
- підготовка необхідної інформації та документів для керівника.
Молодший науковий співробітник
з 11.2007 по 04.2009
(1 рік 5 місяців)
Донецький національний університет, Донецьк (Освіта, наука)
- виконання досліджень;
- супровід студентів під час виконання курсових, дипломних робіт в лабораторіях кафедри та під час виробничої практики (шоколадна фабрика, маргариновий завод, лабораторія СЕС).
Інженер-еколог
з 08.2004 по 11.2004
(3 місяці)
ВАТ НТФ «Стандарт», Донецьк (лабораторний контроль об’єктів навколишнього середовища)
- виконання досліджень хімічного складу води;
- ведення журналів;
- миття лабораторного посуду.
Учитель хімії
з 10.2003 по 07.2004
(9 місяців)
ЗОШ № 25, Донецьк (загальна середня освіта)
- навчання та виховання учнів на уроках хімії;
- сприяння розвиткові здібностей учнів;
- допомога класному керівникові в організації позакласної роботи учнів.
Освіта
Донецький національний університет (аспірантура)
К.х.н. за спеціальністю 02.00.04 – "фізична хімія", Донецьк
Вища, з 2004 по 2007 (3 роки)
Донецький національний університет
Хімічний факультет, спеціальність "Хімік/Викладач", спеціалізація "Хімія харчових продуктів", Донецьк
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
НААУ, НУБіП України, АЛСІ-ХРОМ, Макрохім, РОМЕР ЛАБС, РЕАЛАБ
«Proficiency Testing for Analytical Laboratories», «Instrumental Methods of Analysis - Modern Trends and Applications», та ін.
Знання і навички
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
особисті якості: аналітичний склад розуму, прагну до нових досягнень в професійній діяльності, відповідальна, цілеспрямована, вмію планувати свою діяльність, комунікабельна та доброзичлива до людей, вмію працювати в команді.
Схожі кандидати
Керівник відділу якості, R&D, project manager
Київ
Контролер якості харчових продуктів
17000 грн, Київ
Менеджер з якості (ISO IEC 17025), фахівець лабораторії, агроном, консультант із захисту рослин
Київ
Технолог харчової промисловості, менеджер з якості (HАССР)
Київ
Менеджер з забеспечення якості, ліцензування, сертифікації з GMP та ISO
Київ