Резюме від 6 червня 2019

Роман

Головний інженер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Львів, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер

з 06.2006 по 11.2017 (11 років 5 місяців)
НДПІ ПАТ "Укрнафта", Івано-Франківськ (Інжинірингові послуги)

Відділ технології збору, підготовки та транспортування нафти і газу

Наукове, організаційне і методичне керівництво роботами, координація діяльності співробітників для успішного виконання завдань з розробки проектно-кошторисної документації для будівництва та реконструкції об'єктів нафтогазового комплексу, облаштування родовищ нафти і газу, ділянок допоміжного призначення і об'єктів енергетичного комплексу. На основі використання найбільш доцільних і економічних проектних рішень забезпечувати високий техніко-економічний рівень проектованих об'єктів і якість проектно-кошторисної документації. Погодження проектних рішень у органах експертизи, виконання авторського нагляду запроектованих об'єктів.
Дослідження ефективності роботи нафтогазового обладнання та технологічних процесів, вибір оптимальних режимів роботи установок шляхом моделювання технологічних процесів, за допомогою програмних систем і розрахунку матеріально-теплових балансів проектних та існуючих технологічних схем.
Розрахунки технологічних втрат і виробничо-технологічних витрат вуглеводнів в технологічних процесах, гідравлічні розрахунки.
Розробка нормативно-технічної документації на технологічні процеси і продукцію (стандарти, методики, інструкції, регламенти і т.д.).
Для створення якісної проектної документації, користуюся провідними комп'ютерними програмами для креслень, а всі розрахунки провожу з використанням спеціалізованих систем комп'ютерного моделювання технологічного процесу збору, підготовки, транспортування і переробки нафти і газу.
За роки роботи в найбільшій нафтогазовидобувної компанії України здобув поглиблену інженерно-технічну підготовку та багаторічний досвід організації, управління і виконання складних технічних проектів в нафтогазовій промисловості.

Освіта

ІФНТУНГ

Нафтогазопромисловий, видобування нафти і газу (гірничий інженер), Івано-Франківськ
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ "Центр підвищення кваліфікації "Розвиток"

2017

Знання і навички

MS Access AutoCAD CorelDRAW MS Excel MS Outlook Adobe Photoshop MS PowerPoint MS Visio MS Word Графічний дизайн Графічні редактори КОМПАС Моделювання MS Office Проєктування

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Організаторські здібності, комунікабельність, відповідальність, чесність, наполегливість в досягненні поставлених цілей, ретельність при виконанні робіт, зацікавленість в удосконаленні професійних навичок. Характер спокійний, урівноважений. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: