Резюме від 3 липня 2017 PRO

Іван

Інженер, менеджер, ведучий, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Стрий
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інспектор

з 05.2014 по нині (10 років)
Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Львов (реагування та запобігання надзвичайним ситуаціям)

Перевірка пожежної та техногенної безпеки підприємств, установ та організацій. Підготовка звітної документації як локального так і регіонального рівня. Взаємодія з громадськістю та засобами масової інформації. Виступи на публіці та телебаченні по напрямку своєї роботи.

Викладач

з 04.2012 по 11.2012 (7 місяців)
Морський технологічний університет, Керчь (Підготовка спеціалістів для виходу в море на суднах різного призначення)

Навчання пожежної безпеки на суднах різного призначення

Начальник караулу

з 06.2011 по 04.2014 (2 роки 10 місяців)
Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Керчь (ліквідація та запобігання надзвичайних ситуацій)

Освіта

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Пожежна безпека, інженер з пожежної безпеки; науковий ступінь спеціаліст, Львов
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 6 місяців)

Знання і навички

Користувач Internet MS Office Грамотна усна мова, добре поставлений голос, необхідна дикція Виступи на публіці та телебаченні по напрямку своєї роботи

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я Веселовський Іван, 26 років. Народився в м. Дрогобич, Львівської області. На даний момент живу та працюю в м. Стрий, Львівської області.
Отримав ступінь бакалавра у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності у 2011 році та в цьому ж році отримав запрошення працювати в АР Крим(м. Керч). З червня 2011 року по липень 2013 року працював начальником караулу в пожежно-рятувальній частині м. Керч. З липня 2013 року по квітень 2014 року працював на посаді інспектора групи запобігання надзвичайним ситуаціям у вище згаданій частині. Паралельно отримав у вище згаданому університеті ступінь спеціаліста заочно у 2013 році.
Після анексії півострова в квітні 2014 року прийняв рішення покинути Крим (не приймати присягу Росії) і, натомість, повернутись на Львівщину. На даний момент займаю посаду провідного інспектора Стрийського районного відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Неодружений. Займаюсь плаванням та відвідую тренажерний зал. Приймаю активну участь в громадському житті, виступаю на місцевому телебаченні по напрямку своєї роботи. Свою роботу публікую на свої сторінці у фейсбуці (посилання: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Зацікавлений як в особистому так і в професійному розвитку. Готовий до зміни сфери діяльності. На даний момент додатково відвідую курси вдосконалення англійської мови.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати