Резюме від 4 травня 2017

Анна

Продавец-кассир, официант, секретарь, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КРНУ им. М. Остроградского

Права,гуманитарных и социальных наук, документоведение и информационная деятельность, Кременчуг
Незакінчена вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Діловодство (документаційне забезпечення управління) — діяльність окремих працівників або підрозділів щодо створення документаційно-інформаційної бази на різних носіях для використання управлінським апаратом у процесі реалізації його функцій у процесі здійснення управління підприємством. Документ - це засіб закріплення різними способами на спеціальному матеріалі інформації про факти, події об'єктивної дійсності та розумової діяльності людини. Залежно від матеріалу, що використовується для фіксування інформації, розрізняють документи на паперовій основі, на фотоплівці, магнітній стрічці, дискеті, лазерному диску тощо.

Діловодство складається з таких двох моментів:

♦ документообігу;

♦ системи документування

Під діловодством розуміють діяльність апарату управління підприємства, що охоплює питання документування та організації роботи з документами в процесі здійснення ним управлінських функцій.

Суб’єктами документаційного забезпечення управління є органи державної влади, місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, об’єднання громадян, фізичні особи, які здійснюють документування та організацію роботи з документами.

Додаткова інформація

Я целеустремленный, ответственный, пунктуальный, дружелюбный, доброжелательный, уверенный в себе человек. Я очень люблю работать в команде и считаю что сила в единстве. Я думаю, что от работы как и от любого полезного дела нужно получать удовольствие ведь именно когда ты любишь то что ты делаешь результат будет хорошим.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: