Резюме від 14 квітня 2024 PRO

Иван

Керуючий рестораном, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Щастя, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск проекту з моменту «до ремонту» до моменту успішної праці. Відкриття закладу під ключ. Розробка концепції,підбір персоналу,налаштування усіх процесів та забезпечення безперебійної роботи готельно-ресторанного комплексу

Керуючий ресторану

з 06.2022 по 02.2023 (8 місяців)
IshFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану від моменту його побудови до моменти його успішної роботи. Налаштування безперебійної роботи закладу ,встановлення стандартів. Відкриття ресторану під ключ

Менеджер ресторану

з 12.2021 по 06.2022 (6 місяців)
Steakhouse, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сервис-менеджер

з 02.2021 по 12.2021 (10 місяців)
Ресторан «Shelest», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторана

з 09.2019 по 06.2020 (9 місяців)
Rumors, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер/управляющий ресторана

з 10.2018 по 08.2019 (10 місяців)
Гиви Рубинштейн, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер - кассир

з 03.2018 по 09.2018 (6 місяців)
Beeze, Киев (Ресторан - караоке)

Подбор персонала,обучение персонала,контроль работы и предоставления качественного сервиса,мотивация сотрудников

Менеджер по подбору персонала

з 04.2017 по 12.2017 (8 місяців)
Ресторан "Августин", Полтава (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подбор персонала,обучение персонала,контроль работы и предоставления качественного сервиса,мотивация сотрудников.

Бартендер

з 01.2017 по 04.2017 (3 місяці)
Лаунж-бар "Tree house", Дубай (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подготовка бара к смене,приготовление заготовок,приготовление коктейлей,расчет гостей

Старший кальянщик

з 05.2016 по нині (8 років)
Ресторан "Beef", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

В ресторанах "Beef" и "Reef" работают мои кальяны на условиях 50/50% с рестораном. Занимаюсь закупкой кальянов,всех расходников,подбором персонала и разработкой меню

Менеджер ресторана

з 09.2015 по 05.2016 (8 місяців)
Ресторан "Marrakesh", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Осуществление контроля рабочего процесса официантов,раннеров,бартендеров,барбэков,прием заказов на банкеты,мотивация для персонала

Менеджер ресторана

з 09.2014 по 01.2015 (4 місяці)
Ресторан "Korona-club", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подбор персонала,обучение персонала,контроль работы и предоставления качественного сервиса,мотивация сотрудников.

Освіта

Полтавская Государственная Аграрная Академия

Инженерно-технологический факультет.Инженер-технолог агропромышленного производства, Полтава
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Международная школа бартендеров "Планета Z"

2016,2 месяца

Знання і навички

R-Keeper MS Office Пользователь Internet TRIO

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Опыт работы в ресторанном бизнесе 6 лет .Работал в заведениях Киева,а также имею опыт работы в Дубае.Занимал должности бартендера и менеджера.Имею опыт в управлении ,а также подборе персонала.
Окончил Международную школу бартенедров "Планета Z" в городе Киев.Имею диплом профессионального бартендера

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: