Резюме від 14 грудня 2022 PRO

Людмила

Інженер-технолог з видобування нафти та газу, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з публічних закупівель

з 07.2021 по 11.2021 (4 місяці)
КП ШЕУ Печерського району м. Києва, Київ (Утримання об'єктів вулично-дорожньої мережі, у межах балансової належності підприємства, в належному санітарно-технічному стані.)

Підготовка тендерної документації для проведення відкритих торгів на закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти.

Головний спеціаліст відділу будівництва інфраструктурних об'єктів

з 06.2018 по 06.2021 (3 роки)
Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київ (Розвиток транспортної інфраструктури м. Києва)

Здійснення координації діяльності комунальних підприємств дорожньо-транспортного комплексу за дотриманням: правил ремонту та утримання автомобільних доріг, проведення капітальних ремонтів, реконструкцій та нового будівництва об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури; планування розвитку вулично-дорожньої мережі та штучних споруд; підготовка проектів нормативно-правових актів.

Інженер відділу експертизи

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
ТОВ "ЕТЦ "Безпека праці", Київ (Інформаційно-консультативні послуги для отримання позитивного висновку експертизи з безпеки праці)

Надання інформаційно-консультативних послуг для забезпечення отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.

Інженер

з 06.2017 по 10.2017 (4 місяці)
ДП '' УКРНАУКАГЕОЦЕНТР'', Полтава (Проведення геологорозвідувальних робіт, дослідження свердловин, лабораторні дослідження, розробка ГЕО та ТЕО родовищ)

Проведення лабораторних досліджень пластових вуглеводневих систем (pvt-дослідження), випробування і дослідження свердловин; прогноз і побудова профілів видобутку вуглеводнів; аналіз показників розробки родовищ; написання звітів техніко-економічного обґрунтування коефіцієнтів вилучення вуглеводнів та складання геолого-економічної оцінки розробки родовищ.

Освіта

Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка

Видобування нафти та газу, Полтава
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

По закінченню навчання здобула ступінь магістра за спеціальністю "Видобування нафти та газу" та отримала кваліфікацію "Професіонал в області гірничої інженерії".

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю закордонний паспорт громадянина України та водійські права категорії «В», 09.12.2019 отримала подяку Київського міського голови за зразкове виконання службових обов’язків (розпорядження Київського міського голови від 09.12.2019 № 1012).
Цілеспрямована , відповідальна, пунктуальна, готова працювати на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: