Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Владислав

Технолог (органічний синтез, переробка нафти і газу, біопереробка)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проектів, управління проектами

з 01.2015 по нині (9 років 3 місяці)
Розробка за приватною ініціативою, приватні інвестори, Інші країни (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка технології попередньої конверсії важких і надважких нафт, що дасть змогу конвертувати асфальто-смолисті та поліциклічні ароматичні компоненти нафти в більш легкі компоненти. Розроблення технології гідрогенізації та ізомеризації парафінового гача і петролатуму, а також базових олив API групи I в базові оливи API групи III+. Розроблення технічних і технологічних рішень для наступних типів проєктів: переробка важкої та надважкої нафти, виробництво біорозкладних полімерів з мінеральної сировини, виробництво біорозкладних полімерів шляхом біопереробки сільськогосподарської сировини, виробництво базових олив API групи IV (полігліколі та поліальфаолефіни). Вибір і оцінка виробників обладнання, технічних рішень і ліцензіарів технологій.

Проведення аналізу ринку стандартного обладнання та оцінка комерціалізованих технологій на предмет їхньої реальної ефективності та техніко-економічних показників, а також оцінка та вибір виробників обладнання для виготовлення нестандартного обладнання, як для технологій, комерціалізованих різними ліцензіарами, так і розроблених самостійно.

Участь у розробленні передпроєктної документації, техніко-економічних обґрунтувань, передпроєктного та інженерного опрацювання (FEED, включно з pre-FEED), бізнес-планів та інших документів, необхідних для запуску проєкту та його затвердження в державних органах.

Організація та побудова замкнутих біологічних циклів в інтенсивному органічному землеробстві та розведенні риби/виробництва кормів (добавок) для розведення тварин, птиці та риби.

Розробка технологічних і технічних рішень з біопереробки органічної сільськогосподарської сировини - кукурудза та пшениця. Які передбачають виробництво таких комерційних продуктів, як біоетанол, біо-етил-трет-бутиловий ефір, біо-ізобутанол, біорозкладні пластики (полі[бутилен-адипат-ко-терефталат] - ПБАТ (PBAT), полібутилен-сукцинат - ПБС (PBS), полі[бутилен-сукцинат-ко-бутилен-адипат] - ПБСА (PBSA), включно із мономерами для виробництва пластиків, які біологічно розкладаються, як самостійними продуктами (1,4-бутандіол, бурштинова та адипінова кислоти), поліальфаолефінами, в тому числі високов'язкими. А також одночасно із зазначеними продуктами біорефайнінгу та фракціонування зерна/бобових дають змогу виробляти екологічно чисті та ефективні корми для тварин, птиці та риб.

Розроблено та підготовлено до реалізації проєкти "ABT Agro Holding" і "Technopolis Mahe" та низку інших.

Провідний інженер проекту, консультант

з 01.2005 по нині (19 років 3 місяці)
Різні інжинірингові та виробничі компанії, Інші країни (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Випрацювання і розробка технічних і технологічних рішень, експертна оцінка наявних і пропонованих технічних і технологічних рішень з аналізом ринку для вибору найбільш ефективного обладнання і технологій.

Участь у розробленні передпроєктної документації (на стадії ТЕО, pre-FEED, FEED), програм розвитку та бізнес-планів для різних замовників із різних регіонів світу.

Участь у розробленні проєктної документації, закупівлі та постачанні обладнання, виконання технічних і технологічних розрахунків, побудова моделей обладнання, технологічних процесів і окремих їхніх блоків.

Взаємодія з різними інженерно-будівельними організаціями (EPC/EPCM-компаніями), ліцензіарами, виробниками обладнання, КВПіА, каталізаторів, адсорбентів, абсорбентів і різних реагентів.

Освіта

Полоцький державний університет

Хімічна технологія природних енергоносіїв і вуглецевих матеріалів, Дистанційно
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Знання і навички

AutoCAD SolidWorks MS Excel Adobe Photoshop Adobe InDesign Ведення ділових переговорів Управління проєктами MS Project Trello Notion ClickUp Фінансове планування Ділове листування Написання наукових статей Obsidian

Знання мов

Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: