Резюме від 25 травня 2017

Володимир

Кухар, технік-технолог з технології харчування, завідувач виробництвом в ЗРГ

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Старий Самбір
Готовий працювати:
Львів, Самбір, Старий Самбір

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 07.2015 по 10.2016 (1 рік 3 місяці)
Ресторан.Галактика, Самбір.с.Бісковичі (Весілля.Бенкети.Ювілеї.)

Брав участь у приготуванні різних страв.Виконував нарізку овочів,фруктів,ковбасних виробів.Також працював барменом на фуршеті.

Освіта

Львівський технікум мясної та молочної промисловості НУХТ

Виробництво харчової продукції, Львів
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)

Додаткова інформація

Працьовитий.Наполегливий.Готовивий навчатись чогось нового.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: