Резюме від 20 червня 2017

Роман

Электромонтажник по строительству КЛ и ВЛИ 0,4 кВ, электромонтер, электрик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Притула Роман Сергійович

Контактна інформація:
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища, СНАУ (агрономія); отримую другу вищу освіту на заочній формі в СумДУ (правознавство).
Досвід роботи: з 2008-го по 2013-й рік працював в ПАТ «Сумиобленерго», Білопільський РЕМ на посаді електромонтера; з 2014-го по березень 2017-го року проходив військову службу за контрактом в ЗСУ на посадах водій-електрик, старший механік-водій, начальник апаратної. Виконував завдання в зоні проведення антитерористичної оперції на сході України.
Навички: маю досвід роботи в електроустановках 10/0,4 кВ, займався ремонтом та обслуговуванням кабельних і повітряних ліній електропередач, маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, робота в середовищі Windows та Internet, вільно володію програмами: Word, Excel.
Додаткові відомості: 29 років, неодружений, дітей немає. Маю водійські права категорії A, B, C; досвід водіння 5 років. Маю досвід керівництва колективом. Здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Наполегливий в досягненні мети, відповідальний, організований, оперативний, цілеспрямований, доброзичливий, спокійний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: