Резюме від 2 вересня 2023

Галина

Автор студентських робіт, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ПНУ ім. В.Стефаника

Математики та інформатики, Івано-Франківськ
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Мене звати Галина,мені 32 роки.Не зловживаю алкогольними напоями зовсім,не палю і не лаюся,стримана,ввічлива,відповідальна,пунктуальна,люблю доводити всі справи до завершення,старанна у плані роботи,вмію вирішувати різноманітні нестандартні ситуації,люблю багато читати та розвиватися у різних сферах,люблю спорт,інтенсивно займаюся.
Працювала 8 років адміністратором у готелі,займалася пошуком для поселення груп,займалася безпосереднім поселенням та виселенням гостей,маю великий досвід співпраці з туристичними агенціями та додатково займалася організацією урочистих подій.
Останні два роки писала багато робіт для студентів, зокрема курсові, бакалаврські, магістерські наукові роботи, а також наукові статті. Вимоги всі дотримувала при написанні робіт, включаючи вказану оригінальність. Отримала багато позитивних відгуків. Займаюся написанням різноманітних робит вже більше 4 років, студенти задоволені моїм виконанням та написанням.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: