Резюме від 20 липня 2017

Світлана

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

юрист

з 08.2015 по 06.2017 (1 рік 10 місяців)
ГУ ДФС у Закарпатській області, Ужгород (виконання функцій держави)

Освіта

Національний університет Державної податкової служби України

Юридичний, правознавство, Ирпень
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Кемінь Світлани Василівни
02.09.1993 р.н. (23 роки)
Місце проживання: м. Київ, вул. Іскровська, буд. 5, кв.67.
Контактні дані: тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
• З 2010 року по 2014 рік – навчалася на юридичному факультеті Національного університету Державної податкової служби України та отримала диплом з відзнакою за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціальність «Правознавство».
• З 2014 року по 2015 рік – навчалася на юридичному факультеті Національного університету Державної податкової служби України та отримала диплом з відзнакою за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр, спеціальність «Правознавство» кафедри фінансового права.

Досвід роботи:
Головне управління ДФС у Закарпатській області:
• з серпня 2015 року по лютий 2016 року – працювала на посаді старшого державного інспектора відділу правового супроводження перевірок управління правової роботи;
• з лютого 2016 року по липень 2017 року на посаді старшого державного інспектора відділу супроводження судових спорів за позовами органів ДФС юридичного управління.

Основні обов’язки на займаних посадах:

• ведення претензійно -позовної роботи (написання позовів, заперечень проти позову, апеляційних, касаційних скарг, заперечень проти апеляційних, касаційних скарг, клопотань про залучення свідків та інших процесуальних документів);

• представництво інтересів органів ДФС у судах всіх інстанцій судочинства у категоріях спорів:
- за позовами платників до органів ДФС: щодо скасування податкових повідомлень-рішень про нарахування ПДВ,
податку на прибуток підприємств, податку на доходи фізичних осіб, акцизного податку; щодо скасування рішень
про застосування штрафу за реалізацію підакцизних товарів за цінами нижчими, ніж мінімально встановлені; про визнання протиправним наказу щодо проведення перевірки, тощо;

-за позовами органів ДФС: про стягнення податкового боргу; стягнення коштів за недійсними договорами, стягнення штрафу за організацію ведення грального бізнесу.

• погодження проектів актів податкових та митних перевірок, візування проектів податкових повідомлень- рішень, а також надання зауважень до них;

• листування з підрозділами ГУ ДФС, підпорядкованими ДПІ, а також з іншими органами виконавчої і судової влади, надання відповідей на запити правоохоронних органів;

• взаємодія з органами ДВС щодо виконання судових рішень;

• проведення професійно-економічних навчань за допомогою презентаційних слайдів з питань неоднозначного застосування норм податкового (митного) законодавства.

Під час роботи пройшла курси підвищення кваліфікації у Центрі підвищення кваліфікації керівних кадрів органів ДФС України.

За період роботи супроводжувала 42 справи, з яких 16 справ вирішено на користь держави (наприклад: N 807/1693/14, No876/816/16, No807/2234/15, No807/13/13а, No807/85/15). Інші справи перебувають на розгляді у судах.

Додаткові вміння: досвідчений користувач Liga, MSOffice, OutLook, ел. пошти, підсистеми АІС «Суди» ІС «Податковий блок», іншої орг. техніки; водійські права кат. "В".
Мови: українська, російська – вільне володіння, англійська – середній рівень.
Ділові якості: готовність до відряджень, пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, аналітичне мислення, стресостійкість, вміння працювати у колективі та на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: