Резюме від 30 листопада 2017

Юрій

Енергетик, електрик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
68 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний енергетик

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
приватна компанія, Рівне (будівництво житлових та нежитлових приміщень)

Організація технічно правильної експлуатації і своєчасного ремонту енергетичного устаткування і енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, парою, газом, водою та іншими видами енергії, контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів. Керівництво плануванням роботи енергетичної служби, розробка графіків ремонту енергетичного устаткування і енергомереж. Підготовка заявок і необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного устаткування, матеріалів, запасних частин. Ведення технічного паспорта енергетичного господарства підприємства. Оформлення актів на списування енергоустаткування підприємства. Підготовка висновків на розроблені проекти, участь у випробуваннях та прийманні енергоустановок і мереж у промислову експлуатацію, участь у роботі комісії з приймання в експлуатацію заново збудованих об'єктів та змонтованого устаткування. Забезпечення проведення робіт щодо захисту підземних споруд і комунікацій, перевірка засобів зв'язку, сигналізації, обліку, контролю, захисту та автоматики. Укладання договорів з іншими організаціями щодо забезпечення електроенергією, парою та водою.
Відповідальність за збереження та облік наявності і використання енергоустаткування, що знаходиться на підприємстві.
Є всі необхідні посвідчння та дозвола.

Освіта

Києвський політехнічний інститут

Електромеханіка, Київ
Вища, з 1977 по 1982 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Робота по спеціальності понад 30 років: Рівненський завод тракторних агрегатів, ЖКП, приватна компанія. Великий досвід роботи. Періодично проходжу всі необхідні навчання на підтвердження кваліфікації та отримання дозволів (маю посвідчення). Запропонована робота може бути без офіційного оформлення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: