Резюме від 31 серпня 2017

Віталій

Вчитель фізвиховання, тренер-викладач ДЮСШ, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Бершадь
Готовий працювати:
Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Тренер-викладач з футболу

з 08.2006 по нині (17 років 9 місяців)
Відділ Освіти,Окнянська ДЮСШ, смт.Окни Одеської обл. (Освіта, наука)

Робота дитячого тренера з футболу.В 2015 році пройшов семінари та курси дитячих тренерів в м.Одеса,про що отримав відповідний сертифікат.В 2016 році приймав участь у конкурсі "Наставник року" та зайняв у ньому друге місце! За плечима великий досвід змагань та турнірів різного гатунку(від обласних до міжнародних)зі своїми вихованцями,майже по всій території України та один закордонний турнір у Польщі.Є призові місця на Всеукраїнських турнірах зі своїми вихованцями,та зайняте третє місце на Міжнародному турнірі в Закарпатті.На даний час три моїх вихованці займаються у дитячій фут зальній Академії клубу НФК "Ураган"!Загальний стаж роботи 12 років.

Освіта

Уманський Державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Факультет фізвиховання, Умань
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

5 курсів навчання на денній формі.

Додаткова інформація

Працюва у сфері освіти вчителем фізвиховання в Загально навчальному закладі,а також працюю до цього часу в позашкільному закладі,тобто в ДЮСШ на посаді старшого тренера-викладача з футболу.Маю швидкий підхід до дітей з різним характером.Непогані навики організаторської роботи,та роботи з батьками своїх вихованців.Толерантний,добросовісний,не конфліктний!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: