Резюме від 18 жовтня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4156295

Бухгалтер, касир, діловод, офіс-менеджер, оператор комп'ютерного набору, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Шепетівка

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи

з 06.2007 по 04.2017 (9 років 10 місяців)
Шепетівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області, Шепетівка (органи державного управління)

Проведення планових та позапланових документальних перевірок юридичних та фізичних осіб, перевірок цільового використаня бюджетних(пенсійних) коштів поштовими відділеннями та банківськими установами, оформлення перевірок, ведення реєстрації документів, взаємодія з платниками як з юридичними так і з фізичними особами. Здійснювала контроль за погашенням боргу за результатами актів перевірок, проводила роботу з платниками щодо погашення недоїмки зі сплати внесків до бюджету управління ПФУ, формувала щомісячні звіти

Контролер-касир

з 12.1990 по 06.2007 (16 років 6 місяців)
ВАТ “Ощадбанк”, Шепетівка (Фінанси, банки, страхування)

Робота з обслуговування клієнтів, прийняття комунальних платежів, видача та прийняття готівки, оформлення договорів з вкладниками, забезпечення якісної обробки, формування і упаковки грошових білетів, монет і валютних цінностей

Освіта

Подільський державний аграрно-технічний університет

Спеціаліст з обліку і аудиту., Кам'янець-Подільський
Вища, з 2006 по 2010 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників ОДВ, ОМС, ДП, установ і організацій

2011, 14 днів

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Додаткова інформація

За період своєї трудової діяльності зарекомендувала себе відповідальною, дисциплінованою, трудолюбивою, дотримувалась внутрішнього порядку, акуратна, ввічлива як з колегами так і з відвідувачами. Користувалась в колективі повагою колег, не конфліктна, можу організувати свій робочий день з максимальною віддачею своїй справі.
Іноземні мови: рідна мова українська, вільно володію російською мовою та англійська – читаю та перекладаю зі словником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: