Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Светлана

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 04.2022 по нині (2 роки)
Працюю на себе, Київ (Юриспруденція)

Консультації, претензійно-позовна робота, антиденпінгове законодавство, робота з банкрутами, та інша робота адвоката.

Адвокат

з 04.2020 по 04.2021 (1 рік)
ТОВ "ПРЕМІУМ ЛІГАЛ КОЛЕКШН", Київ (Юриспруденція)

Робота з вхідними позовами. Ведення справ про банкрутство. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодження, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку в господарських судах, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі

Заступник начальника управління правового забезпечення діяльності банку юридичного департаменту

з 02.2019 по 03.2020 (1 рік 1 місяць)
ПАТ «РОДОВІД БАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота з вхідними позовами. Ведення справ про банкрутство. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодження, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку в господарських судах, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі

Начальник відділу правового супроводження господарської діяльності та правового захисту управління юридичного забезпечення

з 07.2017 по 02.2019 (1 рік 7 місяців)
ПАТ "Енергобанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Ведення справ про банкрутство на всіх стадіях судового процесу. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодженя, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку господарських судах першої інстанції, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Ведення адміністративних, цивільних проваджень. Відрядження по Україні щотижневі.

Заступник начальника управління по роботі з неплатоспроможними клієнтами департаменту по роботі з державною виконавчою службою та супроводження справ про банкрутство

з 10.2013 по 07.2017 (3 роки 9 місяців)
ПАТ "Дельта Банк", Київ (Робота з банкрутами)

Ведення справ про банкрутство на всіх стадіях судового процесу. Підготовка всіх просесуальних документів в даній галузі (заяв, скарг і т.п.) Робота з правоохоронними органами, органами прокуратури, ДВС, арбітражними керуючими. Підготовка документів та узгодження порядку та оцінки продажу забезпечення і.т.п. Здійснення контролю за діяльністю управління. Погодженя, перевірка та ін. заяв, скарг, клопотань та т.п. Представлення інтерсів Банку господарських судах першої інстанції, апеляційних та касаційних. Участь в загальних зборах кредиторів та комітету кредиторів, прийняття рішень. Відрядження по Україні щотижневі.

Провідний юрисконсультом відділу супроводження банкрутств управління по роботі з банкрутами та державними органами департаменту по роботі з особливими активами

з 04.2013 по 09.2013 (5 місяців)
ПАТ "Кредитпромбанк" (робота з банкрутами та державними органами)

Складання та подання до господарських судів заяв про порушення справи про банкрутство, заяв про визнання грошових вимог до боржника, клопотань, апеляційних та касаційних скарг. Представлення інтересів Банку в судах по справах про банкрутство. Уасть у загальних зборах та зборах комітету кредиторів боржника. Робота з арбітражними керуючими, з державними органами. Підготовка документів та участь у Комітеті по роботі з особливими активами Банку при вирішення питань. Відрядження по Україні.

Юрисконсульт

з 09.2010 по 02.2012 (1 рік 5 місяців)
ТОВ «Агенція по управлінню заборгованістю» (Credex) (Юриспруденція)

Претензійно-позовна діяльність (складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг; підготовка документів юридичного характеру; складання та підписання договорів реструктуризації). Представництво інтересів Банків, Страхових компаній судах (загальні, господарські, апеляційні, Вищий спеціалізований). Введення справ по банкрутству підприємства (ліквідація підприємства, реалізація майна). Співпраця з державною виконавчою службою по примусовому виконанню судових рішень. Взаємодія з державними органами та органами реєстрації. Відрядження по Україні.

Юрисконсульт

з 06.2008 по 05.2010 (1 рік 11 місяців)
ПАТКБ «Правекс-Банк» (Юриспруденція)

Претензійно-позовна діяльність. Представництво інтересів Банку в судах, (загальні, господарські, апеляційні, Третейський, Печерський, Вищий спеціалізований). Взаємодія з державними виконавчими службами; надання юридичних консультацій; робота з договорами (розробка, ведення, аналіз, тощо).

Юрист

з 11.2007 по 06.2008 (7 місяців)
благодійний фонд «Соціально-економічного розвитку» (надання послуг)

Надання юридичних відповідей, висновків та пропозицій щодо питань, які виникають з приводу діяльності фонду. Роз’яснення норм законодавства (щодо діяльності фонду). Проведення переговорів, бесід з особами, які потребують матеріальної допомоги, а також прийняття всіх необхідних документів. Складання договорів про надання (роз’яснення мети договору, прав та обов’язків обох сторін). Ведення протоколів засідання.
Одночасно надання юридичних послуг Калинівській селищній раді Васильківського району Київської області, Комісії виконкому з питань соціально-економічного розвитку при селищній раді, а також Спілці підприємців смт. Калинівка та співпраця з ними. Складання договорів оренди; суперфіція; про участь у соціально-економічному розвитку селища; договорів купівлі-продажу земельної ділянки. Тендери (участь та проведення). Спілкування з державними органами.

Освіта

Київський університет туризму, економіки і права

Правознавство. Спеціаліст, Київ
Вища, з 2004 по 2007 (2 роки 10 місяців)

2000 – 2004 рр. - Міжрегіональна академія управління персоналом за спеціальністю – Правознавство (присвоєно кваліфікацію молодшого спеціаліста).
2004 – 2006 рр. – Київський університет туризму, економіки і права (присвоєно кваліфікацію бакалавра права).
2006 – 2007 рр. – Київський університет туризму, економіки і права (присвоєно кваліфікацію спеціаліста права).

Додаткова освіта та сертифікати

Закінчувала курси оператора. Маю свідоцтво.

6 місяців

Знання і навички

Впевнений користувая ПК

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

Коваль Любов

Коваль Любов

Начальник управління, ПАТ «РОДОВІД БАНК»

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю адвокатське посвідчення

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: