Резюме від 26 липня 2017

Аліна

Социальный работник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Золотоноша
Готовий працювати:
Золотоноша, Київ, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Переяслав-Хмельницький державний педадогічний университет ім. Сковороди

Факультет педпгогіки та психології, спеціальність "Соціальний працівник", Переяслав-Хмельницкий
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (2 роки 5 місяців)

Соціальний працівник - це посередник між суспільством, соціальною групою, сім'єю та індивідом. Він має відповідну професійну підготовку для надання соціальної допомоги для вирішення різного роду соціальних проблем. Соціальний працівник працює на межі особистого і громадського і, головним чином, там, де виникають ускладнення.

Додаткова освіта та сертифікати

Черкаський комерційний технікум

2 роки

Додаткова інформація

Маю навички соціально-психологічного і ситуаційного аналізу, діагностики умов і рівня життєдіяльності різних соціальних категорій і груп населення; знаю теоретичні і методологічні засади соціальної роботи, її історичні корені, традиції, вітчизняний і зарубіжний досвід, сучасні завдання, методи організації соціального захисту населення; володію фаховими знанням з психології та педагогіки; маю досвід роботи щодо здійснення комплексу робіт по догляду за пенсіонерами, інвалідами та одинокими непрацездатними громадянами похилого віку; ведення документації щодо роботи з дітьми-сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: