Резюме від 1 березня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4238486

Специалист по обслуживанию клиентов, менеджер (банк)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Бардалей Юрій Олександрович
Підприємець

Дата народження: 20.07.84р. 33 роки
Місто: Житомир
Ел.пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Стаж роботи: З 07.07.2005р. підприємець. Продаж комп’ютерної техніки. Був офіційним представником компанії ТОВ «КСДВ» в м. Житомирі. На даний час являюсь підприємцем на загальній системі оподаткування(тимчасово не працюю в зв’язку з закриттям філії в м. Житомирі)
Знання 1-С
Успішна взаємодія з контролюючими органами
Ведення бух. обліку на спрощеній системі оподаткування, загальній
Ведення складу
Вміння спілкуватися з клієнтами

Освіта: Вища. З 09.2001-2006р. Житомирський національный агроекологічний університет, економічний факультет, спеціальність «Облік і аудит»,м. Житомир, денна форма навчання.
Професійні навики: Впевнений користувач ПК: програми 1С7.7, 8,системи "Клієнт-банк", офісні програми, інтернет, добре знання комп’ютерної та оргтехніки.
Додаткова інформація: Особиста характеристика: відповідальність, порядність, цілеспрямованість, комунікабельність, працелюбність, посвідчення водія категорії В.(маю особисте авто), не маю шкідливих звичок.
Володіння мовами
Англійський — середній
Український — експерт
Російський — експерт
Французький - середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: