Резюме від 7 березня 2018

Виктория

Администратор, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший продавец 5 категории (администратор)

з 02.2015 по 10.2017 (2 роки 8 місяців)
ОАО «Модный Континент», Полтава (Розничная торговля)

Занимала должность мерчендайзер и по совместимости администратор.Обязанности: презентация бренда INCITY; имидж - консультация; работа по эффективному и культурному обслуживанию посетителей; знание 1С Программы; приемка товара; визуальный мерчендайзинг и другие организационные вопросы(введения документации, заполнения ежедневных отчетов, контроль за выполнениям поставленных задач персонала и другое...)

Освіта

Аграрная академия

Економики и менеджмента, менеджмент организаций., Полтава
Вища, з 2012 по 2017 (5 років 3 місяці)

Підготовка студентів за спеціальністю «Менеджмент» здійснюється для виконання ними в майбутньому організаційно-управлінської, комерційної, аналітичної та науково-дослідної діяльності в галузі менеджменту, маркетингу, соціальної активізації праці в умовах конкуренції та ринкових відносин в підприємствах різних форм господарювання. Менеджмент розглядається як сукупність функцій, орієнтованих на ефективне використання людських, матеріальних та фінансових ресурсів з метою досягнення цілей організації. Менеджмент – це мистецтво добиватись успіху через керівництво людьми.

Додаткова інформація

Ответственный, коммуникабельный, порядочный, целеустремленный и просто веселый человечек который знает чего хочет от этой жизни. Легко обучаема и иду к назначеной цели! Отдача работе на все 101%.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: