Резюме від 27 листопада 2017

Татьяна

Управляющий проектами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ментор

з 02.2013 по нині (11 років 3 місяці)
Компания "FitCurves", Киев (Краса, фітнес, спорт)

Открытие фитнес-клубов

Освіта

Черниговский национальный Университет

Технологический, Чернигов
Вища, з 1998 по 2002 (3 роки 9 місяців)

Основы предпринимательской деятельности и трудового обучения

Додаткова інформація

Професійний стаж та досвід роботи:
2014 - по сьогоднішній день Компанія «FitCurves» мережа фітнес-клубів «FitCurves» (представництва США в Україні). https://uk-[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Спеціаліст з відкриття нових фітнес-клубів в Україні та Європі (Ментор). Консультування, супровід та контроль клубів які відкриваються по франшизі та за стандартами FitCurves
Обов’язки:
-консультування власників в рамках стандартів франшизи (допомога у пошуках приміщення, підбору персонала, оформлення документів)
-навчання та супровід команд з продажу та сервісу(розробка плану навчання, онлайн-навчання, зворотній зв”язок з виконання завдання)
- навчання та супровід власника управлінню (планування бюджету, розрахунок точки нуля, планування навчання персоналу, тайм-менеджменту, розрахунок заробітної плати)
- контроль та аналіз адміністративно-господарсткої та фінансової діяльності фітнес-клубів (супровід та зворотній зв’язок протягом місяця після відкриття)
За цей період відкрила 8 клубів в Україні, Росії, Латвії, чотири з яких були найкращі в показниках в мережі.
2016 - по сьогоднішній день Компанія «FitCurves»
Організатор навчального процесу
Обов'язки:
-Виявлення потреб у тому чі іньшому навчанні для мережі
-Підбір спікерів
-Підбір місця проведення та розташування
-Вирішення усіх виникаючих питань та пропозицій
Проведення навчання для 56 спеціалістів мережі на три дні з проживанням та харчуванням.
2016 - по сьогоднішній день Компанія «FitCurves»
Аудитор мережі фітнес-клубів «FitCurves» (представництва США в Україні).
Обов’язки:
-Аудит адміністративно-господарсткої та фінансової діяльності фітнес-клубів (аналіз фінансово-економічних показників, перевірка фінансових результатів та звітності, соціальних тенденцій відвідувань, спортивного оснащення, відповідності технічного стану приміщення тощо).
-Підготування презентацій, висновків та звітів, їх захист перед керівництвом. Обговорення з керівництвом та вирішення питань в проблемних клубах.
За 2016 рік була з аудиторсьими перевірками у всіх куточках України. Здійснила аудиторські перевірки 56 фітнес-клубів «FitCurves» України.
2012-2015 власник клубу FitCurves. Відкриття клубу самостійно (пошук пріміщення, відбір та навчання команди, вирішення всіх фінансових та адміністративних питаннь). За час роботи в клубі тренувалося постійно біля 400 постійних кліентів у місті з населенням 25 тисяч.

Квітень 2008 - липень 2011 – зареєструвалась та працювала як приватний підприємець у сфері послуг. Відкрила фірму доставки питної води «Аквада» по м. Чернігову. Обов’язки: пошук клієнтів та підписання договорів, пошук та співбесіда з працівниками, подання реклами.
Повне ведення адміністративно-господарської та фінансової діяльності, поданні звітності до податкової служби. Переписка з контролюючими органами. За час праці набула кліентської бази понад 200 точок обслуговування.
Жовтень 2002 - квітень 2008 – бухгалтер-касир Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІСЛА» (м. Чернігів). Діяльність підприємства – ринок та автостоянка

Освіта: 1997 – 2002 рр. Чернігівський національний університет імені Тараса Шевченка. Факультет : Технологічний Отримала повну вищу освіту за спеціальністю: «Основи підприємницької діяльності та трудове навчання».
• З 2008 по 2017 рік пройшла багато навчань, тренінгів та семінарів по маркетингу, менеджменту, продажам, ораторському мистецтву, управлінню та розвитку сомовдосконалення особистості:
- Ицхак Пінтосевич (Тренинг бізнес тренерів, Шлях метелика, Ораторське мистецтво), Розводовський, Matt Crabtree та ін
- Маю диплом дієтолога. Дотримуюсь здорового способу життя.
-Володію ораторським мистецтвом, гарно виступаю та навчаю.
- Маю досвід керування людьми та группами людей до 60 чол.
-Маю досвід роботи з конфлітними людьми та ситуаціям.
- Готова до відряджень, в тому числі за межі України.
- Маю хист до малювання та графічного зображення.
Інше :
травень 2016 - листопад 2016 – співпрацювала у проекті артсрайбінга (графічної візуалізації) різномнітних заходів, круглих столів, семінарів, нарад, конференцій з відомим українським артскрайбером Ігорем Заболотним.
Пошук, переговори, укладення договорів з клієнтами; презентація та супроводження при процесі артскрайбінга.
Приймала участь при наступних заходах: семінари, конференції у «Нова Пошта», ДТЕК (м. Київ); Київська міська адміністрація за участю В.Кличка; IT-конференція UMT (м. Дніпро); E-commerce (м. Київ); підготовка міс Україна до участі на конкурсі «Міс Всесвіт» у Китаї (м. Одеса)
Володіння мовами: англійська - читаю та перекладаю зі словником.
Особові якості :
Пунктуальність –вмію планувати час, цілеспрямованість –вмію розбивати ціль на маленькі підцілі для досягнення результату, комунікабельність -швидко та легко знайомлюсь з людьми, дипломатичність, швидко навчаюсь новому.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Project Manager, Researcher, StartUp Founder
Дніпро, Київ , ще 2 міста

Project manager
Дніпро, Дистанційно

Менеджер проєктів
Київ, Бровари, Дистанційно

Project-менеджер
Дистанційно

Менеджер проєктів
Київ, Дистанційно

Менеджер проєктів
60000 грн, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: