Резюме від 10 травня 2024

Артем

Менеджер проєктів, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер проєктів

з 02.2019 по нині (5 років 3 місяці)
Remote Helpers, Інші країни (IT)

Моя експертиза полягає в розробці та впровадженні ефективних політик і процедур, у сприянні взаємовідносинам з зовнішніми партнерами, у вдосконаленні каналів комунікації та досягненні успішних результатів проектів. Я відданий методології Agile, управлінню змінами та прийняттю рішень на основі даних, що в сукупності сприяє моїй здатності лідерувати та надихати команди до досягнення їхнього найвищого потенціалу.

- Розробив і керував організаційною структурою, яка дозволяла ефективно розподіляти ресурси та делегувати завдання.
- Розробив і впровадив ефективні політики та процедури для відділів кадрів, фінансів та інших адміністративних функцій.
- Встановив і підтримував добрі відносини з постачальниками та підрядниками, що призвело до покращення обслуговування клієнтів та задоволеності.
- Створив і впровадив систему відстеження та моніторингу ходу проектів та важливих етапів, що призвело до своєчасного завершення проектів.
- Навчав та менторив адміністративний персонал, що призвело до покращення професійної діяльності та знань.
- Проводив щоденні стендап-зустрічі для забезпечення своєчасного виконання завдань та інформування зацікавлених сторін.
- Співпрацював з командою розробників для забезпечення своєчасного виконання завдань та відповідності високим стандартам якості.
- Виявляв та вирішував конфлікти між членами команди для забезпечення успішного завершення проектів.
- Навчав та коучив учасників проектної команди для забезпечення успіху проекту.
- Аналізував дані проекту та створював звіти для представлення вищому керівництву, що призвело до поліпшення процесу прийняття рішень.
- Впровадив процес управління змінами, який гарантував документування всіх змін та їх комунікацію зацікавленим сторонам.
- Використовував методологію Agile та відповідні інструменти для забезпечення успішного запуску продукту.
- Розробив систему відстеження продуктивності команди для поліпшення відповідальності та результативності.

Арбітражний керуючий

з 08.2017 по нині (6 років 9 місяців)
Самозайнята особа, Дистанційно (Юриспруденція)

На посаді Синдика в банкрутстві, відомого також як Арбітражний Адміністратор, я несу критичну відповідальність за управління та нагляд за складною сферою арбітражу майна та фінансового відновлення. Моя експертиза спрямована на забезпечення захисту та ефективного управління активами суб'єктів, які беруть участь у справах арбітражу, забезпечуючи відповідність юридичним вимогам. Я виникаю в управлінні процесом санації, гармонізуючи його з цілями фінансового відновлення та, за потреби, ефективно оркеструючи ліквідацію активів для задоволення вимог кредиторів.

Дотримання жорстких юридичних регуляцій та рішень суду є найважливішим на протязі всього процесу арбітражу, який перебуває під моїм контролем. Мій внесок розповсюджується на проведення всебічних фінансових оцінок та досліджень можливостей, що надають цінні уявлення для стратегічного прийняття рішень під час арбітражу та реструктуризації.

Більше того, я віддаю перевагу прозорому та відкритому спілкуванню з усіма зацікавленими сторонами, включаючи кредиторів, юридичних консультантів та арбітражний трибунал, щоб забезпечити, що всі сторони добре інформовані та спрямовані на цілі та прогрес арбітражних процедур.

Знання і навички

Trello Управління ІТ-проєктами Ведення CRM Управлінські навички Уміння аналізувати Управління проєктами (виробництво) SQL HTML CSS JavaScript React React Redux Agile Scrum Adobe Illustrator Adobe Photoshop Figma Управління персоналом Next.js REST API Тайм-менеджмент Контент-менеджмент Ведення управлінського обліку Ведення переговорів Планування проєкту Стратегічне планування

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

https://skachko.art

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: