Резюме від 1 березня 2018

Любов

Адміністратор, 7 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 12.2016 по 06.2017 (6 місяців)
"Сонячна панда", Ужгород (Продажа позитивних подарунків)

Обов'язки: комунікабельність, пунктуальність, толерантність, приємний зовнішній вигляд, грамотне мовлення та вміння переконувати.
Досягнення: збільшення бази клієнтів, фінансова ревальвація, та маркетинговий досвід.

Освіта

УжНУ

Факультет іноземних мов, Ужгород
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (3 роки 9 місяців)

ФІФ( факультет іноземних мов) денна форма навчання, спеціальність французька мова та література, друга мова -англійська, диплом надає змогу викладати французьку, англійську та зарубіжну літературу. Прекрасний факультет, не лише через його престижність, але й за перспективи, які постають перед студентом у мовному діапазоні світу.

Додаткова інформація

Студентка УжНУ, яка знає не лише мови по професії, але й за її межами, вільне володіння словацькою та російською мовами, досвід роботи у різних сферах обслуговування: офіціант, готель "Закарпаття", адміністратор, готель "Унгварський", продавець продовольчих товарів, мережа магазинів "Зіна", продавець-консультант позитивних подарунків, магазин "Сонячна Панда", досвід роботи за кордоном, а саме в Словакії, я толерантна, педантична, відповідальна, пунктуальна, комунікабельна, стресостійка, активна та розважлива, кмітлива та весела, легко адаптуюсь в різних ситуаціях, та вірю в те, що з посмішкою легше вирішити проблему, адже нема проблеми, яку не можна вирішити, вони просто двох видів: легко та важко вирішувані.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: