Резюме від 18 жовтня 2018 PRO

Тетяна

Бухгалтер, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Березань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач касою

з 04.2006 по 03.2016 (9 років 11 місяців)
АТ «Банк»Фінансы та Кредит», Киев (обслуживание клиентов)

відкриття/закриття сховища Банку; здійснення валютообмінних операцій та проведення первинного валютного контролю; здійснення касових операцій з готівковими коштами та цінностями; обслуговування платіжних карток; прийом комунальних платежів від населення;

Освіта

2009р. ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім.Г.Сковороди» і отримала повну вищу освіту за спеціальність «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку та аудиту,викладача економічних дисциплін.

«Облік і аудит», Переяслав-Хмельницкий
Вища, з 2008 по 2009 (7 місяців)

2009р.закінчила ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім.Г.Сковороди» і отримала повну вищу освіту за спеціальність «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку та аудиту,викладача економічних дисциплін.

Закінчила у2008р.ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім.Г.Сковороди» і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємство» та здобула кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту,вчителя економіки.

Закінчила у 2005р.ДЗ «Київський коледж зв’язку Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій» за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: