Резюме від 28 квітня 2022 PRO

Аліна

Лікар-лаборант, біолог, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Калинівка (Вінницька обл.)
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-спеціаліст з лабораторної діагностики

з 08.2019 по 03.2022 (2 роки 7 місяців)
ТОВ "ВІНУКРМЕД", Вінниця (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала у клінічній лабораторії в приватній лікарні на посаді лікаря-спеціаліста з лабораторної діагностики. Наша лікарня спеціалізується на допомозі у плануванні вагітності, вирішенні питань та боротьба з жіночим та чоловічим безпліддям. У мої обов'язки входили різноманітні лабораторні дослідження, які включали в себе гематологічні загальноклінічні, біохімічні та імунологічні лабораторні дослідження. Діагностика проводилася на апаратах фірми Mindray та ZEISS. Мрію працювати у високофункціональній лабораторії з сучасними методами дослідження та з найкращою висококоякісною апаратурою. Я відповідальна, працьовита та цілеспрямована людина, яка бажає вдосконалювати свої знання та вміння, та вивчати нові методики дослідження у лабораторній практиці.

Лікар-лаборант

з 08.2016 по 08.2019 (3 роки)
Калинівська центральна районна лікарня, Калинівка (Вінницька обл.) (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

За час своєї роботи в лабораторії я здійснюю різноманітні дослідження біологічних матеріалів, в тому числі гематологічні, біохімічні, серологічні та імунологічні. Займаюсь постановкою реакції Васермана, діагностую патологію крові, провожу біохімічні дослідження рівня білірубіну, трансаміназ, сечовини та креатиніну, загального білка крові, сечової кислоти, діастази та альфа-амілази, ГГТ та інших речовин. Працюю на таких апаратах, як ФЕК, МБА-540, Solar.

Освіта

Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця

Медико-профілактична справа, лікар-лаборант, Київ
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 9 місяців)

В червні 2015 року закінчила НМУ ім. О. О . Богомольця за спеціальністю лікар-лаборант . З серпня 2015 року по грудень 2015 року проходила заочну частину інтернатури на базі ВОКЛ ім. М. І. Пирогова в центральній клініко-діагностичній лабораторії. З січня 2016 року по червень 2016 року - очна частина інтернатури на базі НМАПО ім. П. Л. Шупіка, спеціальність - лабораторна справа. З серпня 2016 року і до нині працюю в Калинівській районній лікарні в клініко-діагностичній лабораторії на посаді лікаря-лаборанта.

Додаткова освіта та сертифікати

Вінницький шкірно-венерологічний диспансер, лабораторія

2016 год, 1 месяц

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Польська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

13 червня 2019 року отримала подяку від народного депутата України Юрчишина П. В. за сумлінну працю та особистий внесок в розвиток медицини з нагоди Дня медичного працівника.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: