Резюме від 19 травня 2023 PRO

Катерина

Ветеринарний лікар, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар санітарно-ветеринарної експертизи

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет", Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Гарантія санітарної безпеки товарів, що продаються в магазині; контроль порядку та чистоти в магазині; навчання та організація працівників з питань гігієни і санітарних правил та норм; участь у перевірках, аудитах (державними органами та іншими аудиторськими фірмами, складання приписів в результаті перевірок, забезпечення у встановлені терміни вирішення недоліків); попередження санітарних ризиків (складання графіків профілактичних заходів та заходів, які запобігають розповсюдженню інфекцій в магазині, котроль їх виконання; контроль технологічних процесів виробництва); проведення бактеріологічних аналізів (змивів) в цехах та відділах, регулярне проведення лабораторних аналізів (відбір проб) бактеріологічної, фізико-хімічної, радіологічної якості продуктів, вироблених в цехах магазину, страв, які пропонуються в їдальні, сировини, що використовується при виготовленні продуктів; складання актів щодо санітарного стану цехів та відділів продовольчих товарів магазину, контроль якості прибирання та дезінфекції, дератизації та дезінсекції; контроль правила сусідства товарів при зберіганні та реалізації; контроль температури в холодильних камерах, холодильниках, складських приміщеннях; контроль санітарного стану всіх відділів, що здійснюють продаж свіжих продуктів та відділу приймання; контроль температури та строків зберігання продукції. Співпраця з державними органами (Санітарно-Епідеміологічною Службою, Ветеринарною Службою, Держпродспоживслужбою) та іншими юридичними та фізичними особами-підприємцями (Товориство з надання послуг з прибирання, підприємства з питань дератизації та дезінсекції) з метою забезпечення санітарної безпеки та якості продуктів, вироблених та реалізованих в магазині; допомога в вирішенні спірних ситуаціях з клієнтами щодо питань гігієни та якості продукції.

Лікар ветеринарної медицини, хімік-токсиколог

з 03.2014 по 08.2017 (3 роки 5 місяців)
Запорізька державна регіональна лабораторія, Запоріжжя (Y)

Дослідження продукції тваринного та рослинного походження, кормів, тощо на вміст залишкових кількостей хлорорганічних, фосфорорганічних пестицидів, синтетичних перитроїдів методом газової та тонкошарової хроматографії відповідно до діючої нормативно-технічної документації. Ведення обліку та приготування стандартних зразків та реактивів. Проведення валідації методик та постійний внутрішньо-лабораторний контроль. Оформлення результатів досліджень. Відповідальність за належний стан нормативної документації та робочих журналів. Надання розпорядження лаборантам по виконанню завдань, контроль їх роботи, надання їм допомоги. Участь в міжлабораторних порівняльних дослідженнях та проведення їх аналізу.

2016 – підвищення кваліфікації в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБіП), ННІ післядипломної освіти за темою: «Гармонізація системи хіміко-токсикологічних та моніторингових досліджень до європейських вимог. Удосконалення хіміко-токсикологічних досліджень. Нові методи виявлення токсикантів. Вимоги стандартів ISO/IEC 17025 до лабораторій. Система управління якістю в хіміко-аналітичних лабораторіях. Визначення токсичних елементів методом газової хроматографії.

Спеціаліст по розширенню  ринку збуту, мерчендайзер відділу VIP сегменту.

з 09.2007 по 08.2008 (11 місяців)
ВАТ «Форт Плюс» (ВАТ «Снек-Экспорт», Корпорація S.Grup), Запоріжжя (Х)

Контроль викладки та безпосередньо викладка товарів в магазинах та супермаркетах, таких як «Економ Плюс», АТБ, Білла, Метро, Лотос та ін. розстановка вітрин та додаткового торгового устаткування. Розміщення POS - матеріалів, розстановка товарів згідно корпоративної політики компанії, збільшення частки полиці для товарів. Контроль наявності всього асортименту продукції компанії. Підтримка упаковки в товарному вигляді.

Освіта

Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет

Ветеринарної медицини, Дніпро
Вища, з 2008 по 2014 (5 років 5 місяців)

2008-2014 – Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет (ДДАЕУ), факультет ветеринарної медицини, спеціальність - лікар ветеринарної медицини з поглибленою підготовкою (спеціалізацією) – «Ветеринарна санітарія і ветеринарно-санітарна експертиза».

Запорізький авіаційний коледж імені О.Г. Івченка

Спеціальність – «Обслуговування верстатів з ЧПУ та РТК»,  кваліфікація - електромеханік – молодший спеціаліст., Запоріжжя
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП), ННІ післядипломної освіти.

2016, 2 тижні.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті відомості:

українка, 1988 року народження, т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), незаміжня, дітей не маю.

Додаткова інформація:

знання мов: українська, російська – вільне володіння, німецька – на рівні спілкування, англійська – зі словником.

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання, офісну техніку на рівні впевненого користувача.

Особисті якості:

відповідальність, системність та самостійність в роботі, уважність до деталей, наполегливість, орієнтація на саморозвиток, вимогливість, організаційні здібності, неконфліктність, націленість на результат, бажання вчитись та розвиватись в сфері комерції та ветеринарії, дисциплінованість, прагнення заробляти.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Ветеринар
Запоріжжя, Дніпро

Ветеринарний лікар
Запоріжжя, Миколаїв , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: