Резюме від 15 серпня 2022

Ростислав

Системний адміністратор (адміністрування робочих місць)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер відділу програмного забезпечення / заступник начальника відділу програмного забезпечення.

з 04.2018 по 07.2020 (2 роки 3 місяці)
ТОВ «Євро-Реконструкція» (Дарницька ТЕЦ), Київ (ІТ, адміністрування, обслуговування)

функціональні обов’язки: контроль роботи серверів та допоміжного обладнання (парк ПК - 300 шт., інше мережеве та орг обладнання 200 шт.); встановлення, адміністрування, діагностика обслуговування модернізація, облік та інвентаризація комп’ютерного обладнання на OS Windows, периферійних пристроїв, оргтехніки, виявлення та усунення несправностей, блочний ремонт ПК; монтаж локальної кабельної комп’ютерної мережі та мережі відеоспостереження із встановленням та налаштуванням відповідного обладнання; підбір комп’ютерного обладнання; встановлення і обслуговування програмного забезпечення на комп’ютери працівників, навчання підтримка та інструктування персоналу, створення та систематизація резервних копій; взаємодія з партнерами, підрядними організаціями на предмет виконання вимог укладених договорів; виконання інших доручень керівництва.
досягнення: оптимізація роботи шляхом розробки системи технічної підтримки клієнтів компанії за допомогою Інтернету (поштові сервіси, месенджери та інші Інтернет ресурси); запуск і розробка клієнтських баз даних; розробка технічних рішень для впровадження електронного ведення документообігу в компанії та його оптимізація.

Майстер з ремонту промислового холодильного харчового обладнання, комплектувальник товару.

з 02.2016 по 02.2018 (2 роки)
ТОВ «Стор ЛТД», Київ (промисловий холод)

функціональні обов’язки: ремонт холодильного обладнання, комплектація та видача товару; підготовка та ведення звітної документації з прийняття/передачі товарної продукції зі складу, тощо.
досягнення: розробка та запуск хмарної бази даних відвантажених, прийнятих та виданих товарів зі складу, налагодження комунікації між підлеглим та керівним персоналом.

Менеджер по роботі з клієнтами, логіст.

з 10.2015 по 03.2016 (5 місяців)
Логістика, Київ (Доставка малогабаритних товарів)

функціональні обов’язки: узгодження з замовниками процесу отримання замовлень; інформаційна підтримка клієнтів; ведення клієнтської, товарної та логістичної хмарної бази даних, ведення звітної документації.

Електромеханік з обслуговування промислової холодильної техніки, менеджер з документообігу.

з 05.2015 по 02.2016 (9 місяців)
ФОП «Новий сервіс і монтаж», Київ (Сервісне обслуговування промислового харчового обладнання)

функціональні обов’язки: ремонт холодильного обладнання; формування переліку необхідних для ремонту запчастин; ведення звітної документації; проведення переговорів із замовниками; складання та розрахунок комерційних пропозицій, логістика, взаємодія з партнерами, підрядними організаціями на предмет виконання вимог укладених договорів; санітарна обробка обладнання.
досягнення: розробка форм заявок на ремонт через Google Forms, актів виконаних робіт, комерційних пропозицій, договорів з ремонту та сервісному обслуговуванню; розробка та впровадження обліку бази даних клієнтів компанії, статистики поломок обладання, формування необхідного запасу запчастин.

Електромеханік з обслуговування промислової холодильної техніки

з 02.2011 по 02.2014 (3 роки)
ТОВ "Астра-Сервіс", Київ (Сервісне обслуговування промислового харчового обладнання)

функціональні обов’язки: монтаж скс; обслуговування, ремонт та наладка промислового холодильного обладнання; налаштування і моніторинг режимів роботи ХО (софт (Eliwell Televis NET 2.0), ремонт і налагодження мережевих контролерів управління ХО, ведення баз даних та звітної документації.

Продавець-консультант непродовольчих товарів (косметика-хімія)

з 07.2008 по 05.2009 (10 місяців)
ТОВ “Караван” (ТРЦ), Київ (ТРЦ, Роздрібна торгівля)

функціональні обов’язки: консультування покупців по товарах відділу; контроль наявного товару зал/склад, формування необхідного запасу;
вирішення спорів та конфліктів; ведення звітної документації; стажировка і навчання персонала.

Освіта

НАСУА

Факультет: статистики, экономической кибернетики и менеджмента. Специальность : менеджмент внешнеэкономической деятельности, Киев
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Windows Adobe Photoshop Email Пользователь ПК HTML CSS AutoCAD Adobe Illustrator Бітрікс24 Системне адміністрування Адміністрування Організаторські здібності Операційні системи Водіння авто Антивірусний захист Робота в команді RDP Adobe Premiere Pro Битрикс24 Adobe InDesign Google TeamViewer Adobe Google Drive Відеоспостереження Radmin Adobe Audition MS Visio Adobe Acrobat Reader СКС VS Code Ammyy Admin Autodesk Acronis VMware Систематизація DC ESET ESET NOD32

Додаткова інформація

-знаходження спільної мови з різними людьми та компромісів у спірних питаннях, неконфліктність;
-пошук можливостей по удосконаленню робочого процесу;
-створення креслень схематичного розташування обладнання, кабельних та радіо трас на території підприємства;
-навички роботи з КВП, електрообладнанням та електроінструментом;
-розуміння принципів роботи торговельного промислового холодильного обладнання ( встановлення , налагодження, -адміністрування та моніторинг роботи холодильного обладнання через софт Televis NET 2.0)
-розуміння принципів ведення первинної бухгалтерської документації, оплати рахунків, контроль за виконання зобов’язань підрядними організаціями згідно укладених договорів, тощо.
здатність до навчання;
-розробка і впровадження онлайн інструкцій по роботі на комп’ютері та з програмним забезпеченням для співробітників з будь-яким рівнем досвіду
---
Контактна інформація:
Ел. пошта - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: