Резюме від 25 лютого 2023

Юлія

Бухгалтер, экономист, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 08.2018 по 08.2019 (1 рік)
ГУДКСУ у м.Києві, Київ (касове виконання державного бюджету і бюджетів самоврядування за доходами та видатками)

Розрахунково — касове обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів; перевірка оформлення на відповідність чинному законодавству від:

• розпорядників бюджетних коштів на паперових та електронних носіях індивідуальні кошториси, плани асигнувань загального фонду бюджету, плани надання кредитів із загального фонду бюджету, плани спеціального фонду за кожною виконаною ними бюджетною програмою, а від вищих навчальних закладів та наукових установ, закладів охорони здоров`я індивідуальні плани використання бюджетних коштів та індивідуальні помісячні плани використання бюджетних коштів та зміни до них;

• одержувачів бюджетних коштів плани використання бюджетних коштів та зміни до них; вносення до бази даних АС «Є-Казна ДБ» індивідуальні кошториси, плани асигнувань, плани використання бюджетних коштів та зміни до них, які надають розпорядники та одержувачі бюджетних коштів, в т.ч. електронному вигляді за допомогою системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства — Казначейства» з використанням засобів криптографічного захисту інформації Державної казначейської служби України.

Головний спеціаліст

з 07.1999 по 08.2018 (19 років 1 місяць)
Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпр.обл., Днепр (касове виконання державного бюджету і бюджетів самоврядування за доходами та видатками)

Ведення бухгалтерського обліку. Робота з первинною документацією, банківських виписок та платіжками, накладними і авансовими звітами, дебіторською та кредиторською заборгованістю, актами на списання та актами звірки та ін. Знання касових операцій, ведення обліку та проведення інвентаризації основних фондів і ТМЦ. Складання місячної, квартальної, річної звітності.

Освіта

Дніпропетровський фінансово-економічний інститут

Фінанси, Днепр
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Парус

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: