Резюме від 19 жовтня 2018 PRO

Таїсія

Оператор ПК, 1С бухгалтерія, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор ПК

з 12.2012 по 01.2017 (4 роки 1 місяць)
ФОП Литвіцька І.Н., Вінниця (Торгівля)

На данній посаді в мої обов'язки входило оформлення товарно-транспортних накладних, здійснення взаєморозразунку клієнтів. Уся робота виконувалась в комп'ютерній програмі 1С. У момент відсутності адміністратора магазину виконувала ряд його обов'язків.

Освіта

Школа #19

Вінниця
Середня, з 1978 по 1989 (10 років 8 місяців)

Додаткова інформація

У період з 2007 по 2009 рік займала посаду менеджера-логіста з вантажно-транспортних перевезень по Україні,СНГ, Європі у ФОП Зразюк Є.В. У наступні роки працювала у товаристві з обмеженою відповідальністю "Сервіс-Регіон", де виконувала обов'язки менеджера-логіста. Основним завданням моєї роботи був пошук у комп'ютерній програмі "Ларді" транспорту та грузу для перевезення. Тобто, основна частина роботи виконувалась у комп'ютерному режимі.
Про себе можу сказати, що я відповідальна,пунктуальна, уважна до роботи, комунікабельна, вважаю, що саме працівник є обличчям компанії, тож завжди намагаюсь бути відкритою до людей, з якими працюю. Швидко переймаю новий досвід, не боюсь труднощів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: