Резюме від 13 березня 2018

Ольга

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Нетішин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Меліщук Ольга Михайлівна
Домашня адреса: 30100, Хмельницька обл., м. Нетішин, проспект Миру 10, кВ. 95.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 19 листопада 1990 року
Освіта:
2010 - 2012 р.р. Львівська комерційна академія. Спеціальність «Менеджмент», бакалавр.
2006-2010 р.р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний коледж. Спеціальність «Організація обслуговування населення у сфері торгівлі і громадського харчування», молодший спеціаліст.
Додаткова освіта: 2008 р. курси підготовки з робітничої професії «Оператор комп’ютерного набору» та сертифікація з категорії : Сертифікований користувач програмного забезпечення « ПАРУС-МЕНЕДЖМЕНТ І МАРКЕТИНГ 7.40».
Професійний досвід:
2018 р. ФОП Лубко – Аміністратор .
Обов’язки: Приймання замовлень і складання планів щодо проведення й обслуговування; здійснення роботи з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов; забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей; консультування відвідувачів; вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій; забезпечення чистоти і порядку; контролювання дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни.
2017 р. ТОВ «Хутір-Н» - Директор ресторану
Обов’язки: керування персоналом ; контроль за роботою підприємства, контроль за виробничими процесами; ведення документації, щомісячної фінансової звітності; проведення маркетингових досліджень для відстеження ринку; ведення переговорів з постачальниками; контролювання дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни; проводити формування цінової політики, меню, винної карти.
2010-2014 рр. ТОВ «Хутір-Н» - Адміністратор ресторану
Обов’язки: Створення з поваром меню та калькуляційних карт; забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей; консультування відвідувачів; вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій; забезпечення чистоти і порядку; забезпечення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів.
Професійні вміння: досвід управління колективом, уміння делегувати повноваження, маю організаторські здібності, навички складання графіків роботи, навички роботи з постачальниками та клієнтами.
Особисті якості: цілеспрямована, комунікабельна та відповідальна людина, здатна до швидкого навчання, маю вміння знаходити спільну мову з людьми різного віку.
Додаткові відомості:
Сімейний стан: одружена, маю двох дітей 7 та 5років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: